Sådan holder du den allerbedste sommerfest for veninderne

Sådan holder du den allerbedste sommerfest for veninderne

Sommervejret er en oplagt anledning til at holde en sommerfest, hvor alle veninderne inviteres. Hvis vejret er godt, er det muligt at sidde ude og grille, og hvis der kommer mange gæster, er det også ofte at foretrække, at festen afholdes udenfor af ren pladshensyn. Hvis du gerne vil stable den bedste sommerfest på benene for dine veninder, som ingen af jer nogensinde vil glemme, bliver du herunder præsenteret for fire ting, som du absolut bør huske til den helt gennemførte sommerfest.

1. Send invitationerne ud i god tid

I forberedelserne til en god fest ligger naturligvis også invitationerne. Hvis du vil være sikker på, at så mange af dine gæster kan komme som muligt, er det en rigtig god idé at være ude i god tid med invitationerne. Du kan naturligvis gøre det på den nemme måde og blot sende en sms eller invitere på Facebook, men hvis du er lidt kreativ og har tiden til det, er det også rigtig sjovt for dine gæster at modtage en mere personlige invitation med posten. Hvis festen har et bestemt tema, kan du eventuelt overveje at afsløre dette tema i invitationerne, som også kan bære præg af temaet.

2. Pynten sætter stemningen

Når du skal købe ind til den store fest, må du naturligvis ikke glemme pynten. Pynten kan virkelig gøre meget for gæsternes indtryk af festen, og den kan i den grad være med til at sætte den rette feststemning. Køb guirlander, bordpynt og balloner, så alle og enhver kan se, at her er der fest. Ballonerne kan du eventuelt fylde med helium, så de ikke bare ligger på jorden, men svæver oppe i luften, og guirlanderne kan du hænge mellem træerne ude i haven, hvis det er her, festen holdes.

3. Maden er et vigtigt element

Til en god fest hører som regel gode snacks eller mad. Hvis festen foregår midt på dagen eller starter tidligt på aftenen, er det at foretrække, at du serverer noget mad til dine gæster. Hvis gæsterne er inviteret til senere på aftenen, er en masse lækre snacks snarere en god idé. Har du planlagt en udendørs fest, kan I overveje at grille, hvis vejret også tillader det. Grillmad har den store fordel, at der som regel altid vil være noget for alle. Du kan smide det meste på grillen, så selv de lidt mere kræsne veninder nok skal blive mætte med denne menu.

4. Drikkevarerne skal der være styr på

Sidst, men ikke mindst – og måske allervigtigst – kommer drikkevarerne. Drikkevarer er en central del af enhver fest, og det gælder uanset tema og anledning. Når nu det er veninderne, du har inviteret til fest, vil flotte og kulørte cocktails uden tvivl falde i god jord. Du kan også vælge at servere hjemmelavet saft eller smoothies – og hvis det er varmt, og I starter festen allerede om eftermiddagen, vil en iskaffe aldrig slå fejl. Især om sommeren, hvor vejret ofte er godt, er det vigtigt, at du har rigeligt med drikkevarer klar, så du kan slukke tørsten hos alle dine gæster – og så er det gode ved drikkevarer desuden, at de overskydende flasker ofte kan gemmes og tages frem til næste fest.

No Comments

Post A Comment