Firkantet trampolin tilbud

En firkantet trampolin er et must, hvis du har børn der er bidt af en gal trampolin.

Den firkantede trampolin giver højere og mere ensartede hop på hele trampolinen, ligesom på en rigtig sportstrampolin. Derfor kan man træne og blive bedre, ikke bare have det sjovt (men det har man selvfølgelig også).

De højere hop koster lidt ekstra. En firkantet trampolin kan godt være 1000kr eller mere dyrere. Derfor har vi fundet de bedste tilbud lige nu på firkantede trampoliner.

Priserne opdateres hver uge, så du kan være sikker på at finde et godt tilbud.

God fornøjelse.

ANNONCE

Firkantet trampolin tilbud

Søg i databasen over firkantede trampoliner

Er du på udkig efter et godt tilbud efter en firkantet trampolin? I denne sektion har vi samlet tilbud på firkantede trampoliner. Vælg en af de de bedste tilbud i tabellen nedenunder. Vi indhenter priser og tilbud flere gange om ugen hos flere populære forhandlere.

Vælg pris
Vis kun tilbud?
Vælg brand
Viser
trampoliner
739 kr.
Pinepeak Trampolin Small inkl. Sikkerhedsnet
839 kr.
Cover Deluxe Ultim 500 x 300 cm
TILBUD 43%
849 kr.
1500 kr.
ODIN Trampolin 150cm
849 kr.
Cover Deluxe Grøn - Grand 520 cm
849 kr.
Cover Deluxe Grå - Grand Champion
999 kr.
Salta junior trampolin - Ø 140 cm
1099 kr.
Sikkerhedsnet til trampolin - 396 cm
1319 kr.
Game On Sport Trampolin Jumpline 244 cm, Sort
1380 kr.
Champion Springmåtte med Air flow - Ultim 500
1499 kr.
EXIT - Silhouette Trampolin ø 183 cm - Sort
1499 kr.
EXIT - Silhouette In Ground Trampolin ø 183 cm med Sikkerhedsnet - Sort
1769 kr.
BERG Favorit 200 InGround Grå
1799 kr.
Bodytone Mini-Tramp Trampolin 127cm
1909 kr.
Game On Sport Trampolin Jumpline 163x215 cm
1995 kr.
Comfort sikkerhedsnet (kun nettet) - Grand 520 cm
1999 kr.
EXIT - Silhouette Trampolin 153 x 214 cm - Sort
1999 kr.
EXIT - Silhouette In Ground Trampolin ø 244 cm med Sikkerhedsnet - Sort
1999 kr.
EXIT Silhouette In Ground Trampolin 153 x 214 cm med Sikkerhedsnet - Sort
1999 kr.
EXIT - Silhouette In Ground Trampolin ø 305 cm - Sort
2039 kr.
Salta Trampolin Comfort Edition 251cm, Sort
2149 kr.
Pinepeak Trampolin 366 cm inkl. Sikkerhedsnet & Stige
2299 kr.
Salta Salta Excellent Ground grøn ø305 ø305cm
2299 kr.
Bestplay PLUS med net og stige ø366cm
2299 kr.
Salta Salta Excellent Ground sort ø305 ø305cm
2299 kr.
EXIT - Silhouette Trampolin ø 305 cm - Sort
2309 kr.
BERG Favorit 200 Grå inkl Comfort sikkerhedsnet
2469 kr.
BERG Favorit 270 InGround Grå
2469 kr.
Pinepeak Trampolin inkl. Sikkerhedsnet & Stige 427 cm
2469 kr.
Berg - InGround Favorit 270 cm Trampolin - Grå (Sport )
2499 kr.
EXIT - Silhouette In Ground Trampolin ø 305 cm med Sikkerhedsnet - Sort
2499 kr.
Bestplay Bestplay inground trampolin ø366cm
2499 kr.
Bestplay PLUS med net og stige ø396cm
2619 kr.
BERG Favorit 200 Grå InGround inkl sikkerhedsnet Comfort
2699 kr.
Bestplay Bestplay inground trampolin ø366cm
2699 kr.
Salta Salta Excellent Ground grøn ø427cm ø427cm
2699 kr.
Bestplay PLUS med net og stige ø427cm

Firkantet trampolin - guide til køb

Kettlebells fås i dag i et utal af vægte, størrelser og materialer. Fra 1kg til 30kg, i støbejern, vinyl og neopren.

På baggrund af vores research anbefaler vi du køber en kettlebell i støbejern, med en vægt på 12-16 kg for mænd og 6-12kg for kvinder.

Derfor skal du vælge en firkantet trampolin

Der findes efterhånde mange forskellige trampoliner, både de klassiske runde trampoliner, som du kender dem fra mange danske haver, men også firkantede trampoliner, hvor der kan komme mere kraft på dit hop. 

Der er mange fordele ved at vælge en firkantet trampolin. For eksempel har de ofte en større hoppeflade end andre trampoliner, så er du ude efter at få mere kraft på dine og børnenes spring, når I hopper, så skal du vælge en af de firkantede varianter.

De firkantede trampoliner er typisk en smule dyrere end de traditionelle runde, men vælger du at købe en firkantet trampolin på tilbud, så kan der være en del penge at spare.

Typer af firkantede trampoliner

Fritstående eller nedgravet?

Ligesom hos mange andre typer af trampoliner, så findes de firkantede havetrampoliner også i flere forskellige størrelser samt i forskellige typer. Det vil sige, at de både fås som fritstående trampoliner, men det er også muligt at få en, der er beregnet til nedgravning i haven. 

En trampolin til nedgravning, kaldes også for en InGround trampolin. Vælger du en InGround havetrampolin, har den en simpel fordel, at den er nem at komme ind og ud af – selv for de mindste. Børnene falder heller ikke ret langt i tilfælde af, at de falder ud over kanten.

Størrelse

Lille eller stor?

De firkantede havetrampoliner findes i flere forskellige størrelser. Så der er rig mulighed for at finde en model, som passer til din have. Det er også rimelig simpelt at finde en plads til den firkantede havetrampolin, fordi den ikke nødvendigvis kræver en masse plads rundt om.

Har du flere børn, som gerne vil hoppe på trampolinen på samme tid, skal du vælge en havetrampolin i en stor størrelse for at mindske risikoen for, at de kommer til at hoppe ind i hinanden.

Bor du relativt småt og har du derfor kun adgang til et lille græsareal, er der dog ingen grund til at fortvivle. Her kan du vælge en lille havetrampolin, og den firkantede form betyder blot, at den er nem at placere, uden at den fylder hele haven.

Populære brands

Der findes mange forskellige firkantede havetrampoliner på det danske marked. Og derfor findes der også mange forskellige producenter af de populære trampoliner. For eksempel Berg, Jumpmaster og Salta.

Berg

Den danske producent Berg laver både de klassiske runde havetrampoliner, men har også en masse gode firkantede varianter. Hos Berg er kvaliteten og sikkerheden altid i top. De har også et stort udvalg af firkantede havetrampoliner, både dem som står på jorden og kan flyttes, og dem der skal graves ned. Er du springudøver, findes der endda også i Bergs store udvalg forskellige varianter af firkantede trampoliner, som egner sig godt hertil.

Jumpmaster

Endnu en producent af de firkantede havetrampoliner er det nyere brand, Jumpmaster. En firkantet trampolin fra Jumpmaster er lig et produkt i høj kvalitet. Trampolinerne er godt beskyttet imod rust og slitage, og derfor vil du få stor glæde af en firkantet havetrampolin fra det populære nye brand – også selv om der er gået nogle år.

Salta

Havetrampolinerne fra Salta er trampoliner, som er lavet i en fornuftig prisklasse. Alligevel er sikkerhed, kvalitet og holdbarhed tre gode kvaliteter, som brandet yder til fulde. Havetrampolinerne fra Salta er lavet med tykke galvaniserede stålrammer, som gør hver enkelt trampolin korrosionsbestandig.

Uanset hvilken en variant du vælger at købe på tilbud, så er en firkantet havetrampolin en direkte invitation til timevis af sjov og ballade. Særligt hvis du er ude efter at finde en trampolin med et større hoppeareal, som også gør det muligt at lave nogle kraftfulde spring. Så er de firkantede havetrampoliner et godt valg, også selvom du har købt en, der er tilbud.

We will be happy to hear your thoughts

Skriv en kommentar