STIGA bordtennisbord TILBUD 2022

STIGA bordtennisborde er legendariske og med god grund. Her får du garanti for et bordtennisbord i høj kvalitet, som vil holde dig mange år.

På denne side har vi samlet gode tilbud fra populære danske forhandlere.

Se udvalget nedenunder og sorter efter tilbud og type.

ANNONCE

STIGA bordtennisbord tilbud

Søg i databasen over tilbud på bordtennisborde

Er du på udkig efter et godt tilbud på et bordtennisbord? I denne sektion har vi samlet tilbud på populære bordtennisborde. Vælg en af de de bedste tilbud i tabellen nedenunder. Vi indhenter priser og tilbud flere gange om ugen hos flere populære forhandlere.

Vælg pris
Vis kun tilbud?
Vælg type
Viser
bordtennisborde
TILBUD 12%
699 kr.
799 kr.
Stiga Beskyttelsesovertræk til bordtennisborde
1469 kr.
STIGA Midi Black Edition Bordtennisbord
2029 kr.
STIGA Winner Indoor Bordtennisbord m. Net
2059 kr.
STIGA Action Roller Bordtennisbord
2639 kr.
Stiga Bordtennisbord Easy Up Inkl. Net
4500 kr.
STIGA Performance Indoor Bordtennisbord m. Net, Blå
4769 kr.
STIGA Elite Roller Advance Bordtennisbord u. net
4989 kr.
STIGA Winner Outdoor Bordtennisbord inkl. Net
TILBUD 40%
4999 kr.
8350 kr.
Stiga Winner Outdoor Roller Bordtennisbord - Priser er inkl. fragt.

Sådan vælger du det rigtige STIGA bordtennisbord

Leder du efter det helt rigtige bordtennisbord? Så har STIGA en masse forskellige at vælge imellem.

Lige meget om man skal have et bordtennisbord til hjemmet, i skolen eller til konkurrencer, så er STIGA mærket man skal stile efter.

Hvis man leder efter et bordtennisbord med anerkendelsesværdig kvalitet, så kan man roligt investere i et STIGA bordtennisbord.

Om STIGA bordtennisborde

STIGA blev etableret i 1934, men det var først i 1944, at de begyndte af lave bordtennisudstyr.

Bordtennis er hvad der har gjort dette mærke så populært mellem professionelle spillere, da kvaliteten altid er i øverste særklasse og har været siden de begyndte. Et af de første bat, der blev produceret, er stadigvæk på markedet i dag, hvilket også vidner og kvaliteten i produkterne.

Hvis man ønsker et bordtennisbord fra STIGA, skal man være bevidst om sine behov som spiller. Det afgør nemlig også prisen på produktet.

Er det til underholdning i hjemmet eller i skolen, så vil der være bordtennisborde, der passer lige til denne målgruppe.

Det gælder også for sportsklubber og professionelle, som har højere krav til, hvordan bordtennisbordet skal være.

Udvalgte STIGA bordtennisborde

STIGA Roller

Hører man til dem, som bare gerne vil have et bordtennisbord i hjemmet, fordi det er sjovt, så kan modellen STIGA Basic Roller bordtennisbord klart anbefales. Man skal selvfølgelig være opmærksom på, at et sådan et bord fylder i rummet, dog har det standardmålene 274 cm i længden, 152,5 cm i bredde og 76 cm i højden. Bordet kan til hver en tid nemt tages op og ned, hvis det fylder for meget i hjemmet, når man ikke bruger det.

STIGA Performance

Hvis man bevæger sig op i en anden prisklasse, finder man STIGA Performance, som dels er omkring 20 kg tungere end den forrige model og har et bredere og mere stabilt stel under sig. Derudover har det et CS-system, som gør det muligt at spille mod sig selv, hvilket også gør det muligt at folde denne model sammen.

STIGA Midi og STIGA Mini

I den familievenlige afdeling finder man modellen STIGA Midi, som også er muligt at folde sammen. Modellen er mindre end standardmodellen med målene 181 x 102,5 x 75 cm.

Hvis man ikke har meget plads, så vil STIGA Midi være oplagt, ellers så er der også muligheder i den endnu mindre udgave STIGA Mini. Målene er på mini’en er 125 x 75 x 72 cm, hvilket gør den perfekt til familier med de bordtennisglade børn.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

WildToys.dk - SG
Logo
Enable registration in settings - general