3 oplevelser for børn i Malmø

Set of grunge stamps with Sweden on vintage background, vector illustration

Går du og mangler noget at lave sammen med dine børn, eventuelt i en weekend eller en ferie? Danmarks hovedstad København har mange gode og børnevenlige attraktioner, men nogle gange kommer man til at trænge til at se nogle nye steder. Mange kender helt sikkert til følelsen af at have brug for at prøve noget nyt, og heldigvis er den dejlige by Malmø kun en kort togtur fra København. Malmø har mange børnevenlige oplevelsesmuligheder, og man kan helt selv bestemme hvor mange, eller hvor få penge man vil bruge på sin tur. Lär lita Svenska och boka dina tågbiljetar i dag. 

Læs også: Fitfact.se – guide til træning i Sverige

Gratis sjov på de mange legepladser 

En af tingene, som gør Malmø til en af Europas bedste byer til familieferie for danskere, er selvfølgelig, at det er nemt at hoppe på toget, og at man er der efter kort tid. Derudover er det nemt at finde frem til en eller flere af de fantastiske legepladser, som helt sikkert vil blive et hit. Teaterlegepladsen er en temalegeplads som er fyldt med kulisser og andre teaterinspirerede elementer som gør det muligt at slippe kreativiteten løs. Der findes omkring 20 temalegepladser i byen, og de kan udgøre en ud af 3 oplevelser for børn i Malmø. 

Sejl igennem byen og se Malmø fra vandet

Hvis man kommer fra Københavnsområdet, har man helt sikkert et godt kendskab til hovedstadens kanalrundfart. Malmø har også kanaler, hvor man kan komme ud og sejle, enten i en lejet kano, eller som kanalrundfart. At se byen fra vandet kan være dejligt, og især hvis man har lidt større børn, som eventuelt er interesserede i historie, er kanalrundfart en fantastisk måde at tilbringe tiden. Det kan være vanskeligt at koge helt ned til 3 oplevelser for børn i Malmø, fordi der er så mange gode valgmuligheder. Vandcykler, elektriske både og guidede rundfarter er hyggelige, og kan for eksempel kombineres med shopping-tur i byen eller restaurantbesøg efter sejladsen. 

Børnevenlige museer er store hit

Tiden hvor museer var kendte som kedelige og kun for voksne er officielt slut. Rundt omkring i hele Europa, og især i Malmø, er der et væld af børnevenlige museer som hitter blandt både store og små. Malmö Museer erbjuder många olika utställningar, program och aktiviteter som riktar sig till barn och unga. Idéplaneten er et eksperimentarium, og er særdeles populært grundet de mange sjove og lærerige aktiviteter. Der findes interaktive udstillinger om klimavenlig energi, sundhed og motion, samt andre emner indenfor videnskaben. Mange af Malmøs bedste museer formulerer viden i børnehøjde, og der findes meget mere end 3 oplevelser for børn i Malmø. 

Tags:

Eric - Wildtoys.dk
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

WildToys.dk - SG
Logo
Enable registration in settings - general