Puky er den originale løbecykel i god kvalitet og sejt look!

På denne side har vi samlet tilbud på de mest populære modeller fra mere end 10+ forhandlere.

Se dem alle sammen lige nedenunder.

Populære Puky løbecykel modeller

Der findes et stort udvalg af løbecykler til børn i forskellige aldre. Alle kommer med gode dæk, som afstøder under køreturen på løbecyklen.

Der er lav indstigning på cyklen og en regulerbar sadel og styr, så cyklen kan justeres til at passe dit barns højde.

Med gode håndtag vil dit barn have et godt tag om styret, så køreturen bliver mere stabil. Uden pedaler får dit barn brugt sine ben, og lærer dermed at balancere sin krop, mens dit barn styrer sit køretøj. Det er også en god udfordring til at lære dit barn følelsen af fart og at kontrollere sin egen fart.

Puky løbecykel LR1

Denne model er beregnet til børn fra cirka 3 år, som vil have trænet balanceevnen. Cyklen passer til et barn i højden 90-115 centimeter, hvor både sadel og styr kan justeres i højden.

Puky løbecykel LR M

Denne model kan fås i flotte farver såsom pink, lilla, rød og blå. Cyklen er beregnet til børn fra 2 år. Med et trinbræt og den justerbare sadel og styr vil dit barn kunne vokse med løbecyklen.

Puky løbecykel XL

Denne model er beregnet til børn fra 3 år og en højde fra 95 centimeter. Cyklen har et mere mountainbike lignende udseende med cross hjul, men stadig med brede og bløde gummidæk at køre på. Denne model har også en bremse ved styret.

Puky retro løbecykel

Denne model tager udgangspunkt i en klassisk cykel og kommer med en ramme i metal. Den er velegnet til børn fra 2 år og har en lav indstigning. Med EVA skum hjul kan cyklen også anvendes indendørs.

Puky løbecykel med bremse

Denne model anbefales til børn fra 4 år. Håndbremsen stopper det bagerste hjul og lader dit barn øve sig i at bremse.

Om Puky legetøj

Puky er et firma som støtter de små helte i hjemmet. Dette gør de ved at opbygge børns selvtillid, motivation og passion for leg og læring. Med stimulerende legetøj og udfordrende køretøjer kan dit barn lege og vokse på samme tid. Dit barns udvikling er i fokus hos Puky.

Hvilken størrelse Puky løbecykel?

Størrelsen på en Puky løbecykel afhænger af dit barns skridtlængde. Dette måler du ved at lade dit barn have almindelige hverdagssko på og stå med begge fødder på jorden. Når dit barn tager et skridt, skal du med et målebånd måle fra gulvet og op af indersiden af dit barns ben, indtil dér hvor dit barns ben mødes.

  • Puky løbecykel 1 år er beregnet til de mindste skridtlængder. Sadlen kan justeres, så dit barn kan træde ind over sadlen.
  • Puky løbecykel 2 år er beregnet til børn med en højde fra 85 centimeter og en skridtlængde på 30 centimeter.
  • Puky løbecykel 3 år anbefales til børn med en skridtlængde fra 35 centimeter.

Tilbehør til Puky løbecykler

Du kan købe en sølvfarvet cykelkurv, som er velegnet til at holde yndlingslegetøjet eller madpakken på turen.

En Puky løbecykel med håndbremse giver dit barn mulighed for at øve sig i at bremse.

For mere stabilitet kan du tilkøbe støttehjul til løbecyklen. De er designet til at stabilisere dit barn under kørsel.