Bordtennis på terrassen eller i sommerhuset er for mange af os en fast tradition i sommerferien. Overvejer du at købe et udendørs bordtennisbord, så læs med i denne guide. Vi viser dig nemlig de bedste og billigste bordtennisborde til udendørs brug.

Vi har fundet bordtennisborde der kan bruges både indendørs og udendørs og vi har fundet bordtennisborde, der er lavet til at tåle regn og dårligt vejr, så de kan stå ude hele året.

Vi har fundet bordtennisborde fra populære forhandlere som STIGA, Sponeto og Cornilieu.


Garlando Advance Outdoor bordtennisbord

 • Kan bruges indendørs og udendørs
 • Billigt bordtennisbord

Garlando Advance Outdoor bordtennisbord

Til Butik

Endnu et fint og rimelig billigt udendørs/indendørs bordtennisbord, der altså kan bruges både ude og inde, perfekt til sommerhuset eller til terrassen.

Garlando er et italiensk mærke, der er ret store indenfor spil og sport, blandt andet med nogle kendte bordfodboldborde, men altså her et fint billigt bordtennisbord.

Se alle bordtennisborde fra Garlando


STIGA Outdoor Roller

 • Kan bruges indendørs og udendørs
 • Kraftig overfladebehandling beskytter mod vejret

STIGA Outdoor Roller

i samarbejde med PriceRunner

Et udendørs bordtennisbord i den lavere prisklasse, der også kan bruges indenfor.

Bordet har de internationale turneringsmål, men er let at flytte, da det ikke vejer ret meget og kan klappes sammen.

Bordpladen er 4 mm og har en meget effektiv overfladebehandling, der beskytter mod vejret. Bordets overfladebeskyttelse får 5 stjerner i anmeldelse på den engelske side “Table-Tennis-Tables.co.uk”.
Bordet kan klappes sammen.


Sponeta Hobby Line

 • Kan bruges indendørs og udendørs
 • Billigt bordtennisbord

Billigt og stabilt udendørs/indendørs bordtennisbord fra Sponeta, perfekt til terrasse og sommerhuset. Bordet har en 4 mm tyk plade i resin med blå overflade.

Det er nemt og praktisk at klappe bordet sammen.

Bordet har internationale mål.

Se bordtennisborde hos FitnessShoppen.dk


STIGA Seasons Outdoor

 • Kan bruges udendørs hele året
 • Velegnet til skole og institutioner

Bordtennisbordet der kan stå ude året rundt i alt slags vejr. STIGA Seasons Outdoor er det mest eksklusive og robuste udendørs bordtennisbord fra STIGA.

Et bord der er lavet til at stå udenfor året rundt, perfekt til skoler, fritidshjem og andre institutioner. Det skal dog dækkes til og stå under et halvtag eller lignende og tåler IKKE direkte regn.

Bordet har en overflade i melamine, der kan modstå alle vejrforhold og benene er lavet i galvaniseret stål.

Se bordtennisborde hos Netcentret.dk


Sponeta Active Line Outdoor

 • Kan bruges udendørs hele året
 • Velegnet til skole og institutioner

Dette bordtennisbord fra Sponeta ligner næsten STIGA bordet ovenover på en prik, man skulle næsten tro det var det samme bord! Er det en del del billigere måske..?

Uanset hvem der har lavet originalen, så er dette bord fra Sponeta, i hvert fald et godt bud på et bordtennisbord til sommerhuset, institutionen eller hvor det nu skal bruges.

Det har en tyk melaminplade på 10mm og ben i galvaniseret stål, så rust og vind og vejr vil ikke komme i vejen. Dog skal bordet så under halvtag og skal overdækkes. Det tåler IKKE direkte regn.

Se bordtennisborde hos Netcentret.dk


Kettler Smash Outdoor 3

 • Kan bruges udendørs og indendørs
 • Til hygge med familie og venner

Obs! Dette bord har haft leveringsproblemer i det sidste år.

Udendørs bordtennisbord fra det tyske mærke Kettler, der er en af verdens største producenter af sportsudstyr. Kettler er normalt garant for kvalitet.

Her har vi fundet deres Kettler Smash Outdoor 3 bordtennisbord, der er et af de mindre bordtennisborde fra Kettler og som kan bruges udendørs og indendørs.

Bordet har en 35 mm profilramme, som er med til at gøre bordet mere stabilt.

Et fint bord til hygge med familie og venner.

Se bordtennisborde hos Netcentret.dk


Guide til Køb af udendørs bordtennisbord

Indendørs vs. Udendørs bordtennis

Bordtennis er opstået som en indendørs sport, hvilket ikke er så mærkeligt når vi tænker på vejret her i Danmark, men i de senere år er der kommet flere og flere udendørs borde, privat og i kommunerne.

Den største fordel ved at købe et udendørs bordtennisbord er at de fleste af os har mere plads udenfor end indenfor. Et udendørs bordtennisbord er oplagt at køre ud på terrassen eller i haven i sommerhuset. Her er der plads nok og med lidt held er der også godt nok vejr til at det kan lade sig gøre at spille.

Den største ulempe ved udendørs bordtennis er selvfølgelig vejret og det er også derfor du ikke bare kan tage et indendørs bord og bruge udenfor. Regn, fugt og kulde vil ødelægge bordet lynhurtig.

Forskelle på indendørs og udendørs bordtennisborde

Indendørs og udendørs bordtennisborde er faktisk meget ens, de er størrelse og de har samme højde. Den største forskel er hvilke materialer de er lavet i:

Indendørs bordtennisborde er typisk lavet i træ, mens udendørs bordtennisborde er lavet i en kombination af træ og metal med en top, der er lavet til at modstå vind og vejr.
Udendørs bordtennisborde har typisk også en mere robust konstruktion, hvilket gør dem en smule dyrere.

Det er ikke en god ide at bruge et indendørs bord udenfor, da træet i bordet kan blive ødelagt og slå sig, hvis det bliver vådt eller udsat for meget sol. Desuden er konstruktionen ikke så stabil, hvis det skal stå på et ujævnt underlag.

Typer af udendørs bordtennisborde

Der er to slags bordtennisborde, der kan bruges udenfor:

 • Indendørs/Udendørs kombinerede borde
 • Udendørs borde

Et indendørs/udendørs bordtennisbord er beregnet til at kunne bruges indendørs såvel som udendørs, men ikke til at stå udenfor hele året. Det har typisk hjul, så det kan køres ud og ind uden problemer.

Et egentlig udendørs bord er lavet så det kan tale vind og vejr og har typisk en robust konstruktion uden hjul, som man ikke uden videre kan flyttes.

Forskel i spilleoplevelse

Bordtennis er bordtennis, men der er lidt forskel på hvordan bolden opfører sig på et indendørs og udendørs bordtennisbord. På et udendørs ord hopper bolden mindre, fordi overfladen absorberer mere af energien. Så hastigheden af spillet kan godt blive lidt langsommere, men med mindre du er profspiller, så mærker du næppe den forskel.

Kan bordtennisbord stå ude?

Udendørs bordtennisborde kan godt stå udenfor, men de skal være dækket til og må ikke stå i regnen.

Hvad koster et bordtennisbord?

Et udendørs bordtennisbord koster typisk fra 2000kr og op til 10.000kr.

Se bordtennisborde hos Netcentret.dk