Løbehjul til Børn – TEST

Der er få ting, der slår følelsen af at suse afsted på løbehjul med sine venner, til skatebanen eller til og fra skole. Løbehjul til børn er et kæmpe hit. Det er sjovt, sundt og træner motorik og skills.

Et løbehjul er jo en herlig kombination af et stykke legetøj og et transportmiddel. Det kan klart erstatte en cykel, når ungerne skal til skole. Det er langt mere fleksibelt og fylder ikke så meget i trafikken
Martin Iversen
Dansk Sportsløbehjul Union

Læs med her og bliv klogere på, hvilke trick løbehjul og transport løbehjul, der er de bedste på markedet i dag. Vi har fundet nogle af de mest populære løbehjul til børn på markedet.

Trick løbehjul til børn

Et trick løbehjul er, som navnet indikerer, et løbehjul man kan lave tricks og stunts på. Det er kraftigere og mere robust end transport løbehjul, og kan typisk ikke foldes sammen.

Longway Adam Trick

Bestseller hos Skatepro!

Dette løbehjul er besteller hos Skatepro.dk, der vel nok er den mest troværdige forhandler af skateudstyr.

Når kunderne hos Skatepro har valgt dette til det mest populære løbehjul tæller det helt klart som et plus.

Longway Adam er et trick løbehjul, der er velegnet til at køre i ramper og andre skateparks.

Løbehjulet er i stål, som gør det kan tåle tricks med hårde landinger.

Læs mere hos forhandleren.

Maui and Sons Twister

Til drengen eller pigen, der ikke har erfaring med at køre på løbehjul, er en robust model som dette Trick løbehjul et godt valg.

Det kraftige design med de forstærkede svejsninger gør det lettere at manøvrere på det seje køretøj.

Det smarte Trick løbehjul til børn fra Maui And Sons er beregnet til børn fra cirka 5-9 år. Har dit barn ambitioner om at kunne lave seje tricks på sit løbehjul, er Trick modellen et ideelt valg.

Det er designet til at blive brugt på både tørt og fast underlag, og det kan bruges både til leg og til læring.

Street Surfing Ripper

Når du er øvet med at køre på løbehjul eller lave seje tricks på det, er der brug for en model, der er lavet til at blive brugt seriøst og til træning.

Denne Ripper model fra StreetSurfing hører til de mest eksklusive og veldesignede løbehjul til børn på markedet.

Det er lavet med de mest robuste komponenter, der både højner slidstyrken og forlænger levetiden af køretøjet.

Selvom det er designet til børn, er det lavet i så høj kvalitet, at også voksne kan benytte sig af det.

Der er nogle af de bedste kuglelejer på løbehjulet (Abec9) samt aluminiumskegler, der gør det muligt at køre på løbehjulet i forskellige terræner.

Det er let at vedligeholde køretøjet, så dit barn kan få glæde af det igennem flere år. Sørg for at tørre alle stålkomponenter af efter behov, så emalje og ramme ikke ødelægges af jord og vand.

Street Surfing Torpedo

Er du på udkig efter et flot løbehjul til børn, som skal kunne bruges både til transport og til leg?

Denne ”Torpedo” model fra StreetSurfing er lavet af gode og slidstærke materialer, som holder til forskellige terræner og forskelligt slags vejr.

Modellen er forstærket med en aluminiumskerne, så køretøjet er ekstra modstandsdygtigt overfor slid, stød og fald.

Det er den høje kvalitet og de stærke materialer, der gør Torpedo til et godt valg til nybegynderen, som har brug for at kunne træne i mange timer.

Torpedo er lavet i et smart og sejt unisex-design med sort look. Det kan bruges af både dreng og pige, og det er let at vedligeholde.

Dit barn kan køre på asfalt, ramper og lave cool tricks derhjemme med Torpedo.

My Hood Trick 7.0

Myhood Trick er et prisvenligt trick løbehjul i flotte sorte og limegrønne farver. Det har robuste 100 mm hjul og ABEC-7 kuglelejer, hvilket er ideelt til at holde fart på asfalten og ramperne.

Dette løbehjul er udført i kraftigt aluminium, men er samtidig ganske let og vejer kun 3,6 kg. Den lave vægt gør det nemt at have løbehjulet med allevegne. Myhood Trick måler 81 cm i højden, og vil således passe godt til børn, der er mellem 140 og 160 cm høje. Løbehjulet kan klare en belastning på op til 100 kg.

Razor S Spark

Razor S Spark er et løbehjul, som har masser af fokus på sjov, ballade og fysisk aktivitet. Det er et prisvenligt løbehjul, der fremstår i flotte blå, hvide og sorte nuancer. Som en ekstra detalje lyser hjulene op, hvilket gør det endnu mere festligt og skægt at køre – særligt når mørket begynder at falde på.

Det måler blot 63 cm i højden og er således velegnet til børn under 110 cm. Det anbefales dog til børn over 6 år. Alt i alt et skønt løbehjul til børn med masser af fokus på leg og sjov.

Razor A5 Lux Trick

Her er tale om et flot og farverigt løbehjul fra Razor. Det har store hjul på hele 200 mm, hvilket giver god kørekomfort. Samtidig har modellen kuglelejer af kvaliteten ABEC-5, hvilket giver fin fart. Modellen fremstår i fine lyserøde og hvide nuancer, og vil således passe godt til særligt pigerne.

Løbehjulet har både bagbremse og støttefod og kan foldes sammen, hvilket alt sammen giver komfort og bekvemmelighed i dagligdagen. Det er fremstillet i aluminium og har en vægt på 4,2 kg. Det anbefales til børn over 8 år.

NKD Rally V4

Dette flotte og luksuriøse trick løbehjul fra NKD er det oplagte valg til dig, som er vild med at lave tricks og stunts og leder efter en model, der er lidt udover det sædvanlige.

Løbehjulet er fremstillet med en forgaffel i stål, som tilføjer en utrolig robusthed i konstruktionen. Derudover har modellen et HIC kompressionssystem, der tillader et let og lækkert barspin.

Hjulene er 110 mm og kuglelejerne er ABEC-9, hvilket er høj kvalitet og sikrer maksimal performance. NKD Rally V4 måler 83 cm i højden, og er et løbehjul til børn, der er mellem 140 og 160 cm høje.

Story City Ride

Story City Ride er et prisvenligt trick løbehjul, der passer godt til de mindre børn (mellem 3 og 8 år). Det er CE-godkendt og fremstillet i aluminium og forkromet stål med en lav vægt på blot 2,7 kg.

Hjulene er 100 mm, og kuglelejerne er ABEC-7, hvilket sikrer god fart og fine rotationer.

Modellen måler 79 cm i højden og passer således helt optimalt til børn, der er 110-140 cm høje.

Alt i alt et prisvenligt bud på et trick løbehjul til børn i den yngre alderskategori og til nybegynderne.

God opførsel på skatebanen

Det er nemt at blive grebet af legen, når man er godt i gang med at lave tricks og stunts på skatebanen, men det er vigtigt at huske på, at der skal være plads til alle. Derfor er det en god idé at tale med børnene om nogle enkle principper for god opførsel på skatebanen: 

  1. Kør aldrig ind i nogen.
  2. Giv plads til at andre kan komme til ramper og lignende.
  3. Pas på hinanden.

Løbehjul til mindre børn

Globber Primo

Dette seje løbehjul til børn er perfekt til barnet på 3-5 år, som vil til at træne balance og køre selvstændigt.

Det slidstærke løbehjul er lavet til at give dit barn de bedste og mest sikre køreforhold på asfalten.

Der er 3 hjul i alt (hhv. 2 foran og 1 bagved), der gør det let for barnet at opretholde balance og køre om hjørner.

Den store fordel ved Globber Primo er det foldbare design. Det fylder ingenting i entréen, redskabsskuret eller i bilen, når det klikkes fra hinanden og foldes sammen.

Det seje køretøj er lavet af plast, så du eller en anden voksen kan løfte det uden problemer, når køretøjet er med på gåture.

Styret kan justeres i højden, så løbehjulet kan tilpasses dit barn.

Det er vigtigt for barnets komfort, at han eller hun ikke bukker sig ned for at holde fast om styret.

Micro Maxi

Dette løbehjul til børn er lavet i det sejeste, røde look med solide hjul, der blinker, når der køres.

Der er garanti for, at din søn eller datter bliver begejstret og motiveret for at køre selv, når der kan ses refleksioner af LED-lysene fra hjulene på asfalten.

Styret kan indstilles i højden, så dit barn kan få glæde af Micro Maxi igennem længere tid uden at få ondt i nakke eller skuldre.

Puky

Til barnet der har brug for ekstra støtte og hjælp til at holde balancen, vil Puky være det rette valg. Det flotte løbehjul til børn er lavet med inspiration fra en klassisk cykel.

Det har kraftige hjul med bløde skumdæk, der gør det behageligt og rart for dit barn at være aktiv på køretøjet.

De solide håndtag på styret er lavet med stopender, så de små hænder ikke kan glide ned. Dette hjælper barnet med at få kontrol over løbehjulet.

Den helt store fordel ved Puky er alsidigheden. Det kan bruges på både græs, asfalt og grus, og køretøjet kan blive den bedste træning for din søn eller datter, før den 2-hjulede cykel introduceres.

Transport løbehjul til børn

Transport løbehjul er løbehjul, der er velegnet til transport. De vil typisk have større hjul end trick løbehjul, vil have en let konstruktion og kan i mange tilfælde foldes sammen. 

Sådan vælger du det rigtige transport løbehjul til børn

Der er flere ting, du bør være opmærksom på, når du er på udkig efter et transport løbehjul. Det er nemlig langt fra alle modeller, der er velegnede til transport. Særligt bør du holde øje med disse elementer:

  • Foldbarhed: Det er smart at kunne folde et transportløbehjul sammen. Så er det nemlig lettere at have med i bilen, i bussen eller at have stående på skolen.
  • Hjulstørrelse: Et transport løbehjul skal gerne have større hjul end et trick løbehjul – det giver nemlig både kørekomfort og fart. Kig derfor efter modeller med omkring 200 mm hjul.
  • Hjulenes materiale: Hjulene på et løbehjul er typisk fremstillet i enten gummi eller plastik. Blødere hjul vil typisk være mere komfortable, mens hårdere hjul vil kunne give højere fart.
  • Kuglelejer: Kuglelejer angives i ABEC efterfulgt af et tal. Jo højere tallet er, desto finere og bedre er kuglelejet. Et transportløbehjul bør have ABEC-5 eller højere.
  • Justerbarhed: Det er en stor fordel, hvis løbehjulet kan justeres i højden.

Story 70s løbehjul

Story 70s er et usandsynligt attraktivt og retroæstetisk løbehjul til den stilbevidste rytter. Det er fremstillet i aluminium, er CE-godkendt og kan let foldes sammen. Det har et bredt og behageligt styr samt hjul på 200 mm med hårdheden 82A, hvilket alt sammen er med til at øge komforten.

Det kan justeres i højden mellem 80 og 100 cm, hvilket gør det egnet til børn, der er over 1,1 meter. Der er praktisk fjederbremse bagtil, og kuglelejerne er ABEC-7, hvilket giver god fart.

Det fremstår i elegante sorte og brune aftegninger og er et af de mest stilfulde transport løbehjul, der findes til børn i dag.

Star-Scooter Transport løbehjul

Her er et superflot transport løbehjul i mellemklassen fra Star-Scooter. Det er fremstillet i aluminium og vejer blot 4,7 kg.

Det har overraskende store hjul på hele 230 mm med en hårdhed på 85A, hvilket begge dele er med til at øge topfarten. Med til at øge farten er desuden de gode ABEC-7 kuglelejer, og derfor er den solide fjederbremse bagtil en stor fordel.

Løbehjulet kan justeres i højden mellem 94,5 – 104,5 cm, hvilket gør det til et attraktivt valg til større børn, der måler mere end 1,5 m. Alt i alt et rigtigt godt bud på et transport løbehjul til børn, der kan lide høj fart.

Sådan vælger du det rigtige løbehjul til børn

Når du skal vælge et trick løbehjul, skal du være særligt opmærksom på disse faktorer:

Højde

Først og fremmest skal du finde de modeller, som passer i højden til den der skal bruge løbehjulet.

Vælger du et løbehjul i den forkerte højde, er det nemlig hverken behageligt eller nemt at udføre stunts.

Det rigtige løbehjul vil gå dig til et sted mellem hoften og navlen. I denne højde kan du nemlig stå komfortabelt og samtidig nå styret med begge hænder.

Hjulstørrelse

Størrelsen på løbehjulets hjul er ikke uvæsentlige, da disse har betydning for, hvor hurtigt løbehjulet kan køre og hvor nemt det er at komme over forhindringer.

Trick løbehjul til mindre børn skal typisk have 90 – 110 mm hjul, mens større børn (og mere erfarne børn) kan vælge de større 110 – 120 mm hjul.

Kuglelejer

Kuglelejerne i hjulene definerer, hvor godt hjulene kan køre rundt. Kvaliteten af kuglelejer angives i ABEC efterfulgt af et tal. Jo højere dette tal er, jo finere er kuglelejet, hvilket betyder bedre hjul og højere fart. Det anbefales, at du vælger trick løbehjul med kuglelejer i kvaliteten ABEC-5 eller højere.

Løbehjul til Børn tilbud

Søg i databasen over løbehjul på tilbud

Er du på udkig efter et godt tilbud på billige løbehjul til børn? I denne sektion har vi samlet tilbud på løbehjul. Vælg en af de de bedste tilbud i tabellen nedenunder. Vi indhenter priser og tilbud flere gange om ugen hos flere populære forhandlere.

Vælg pris
Vis kun tilbud?
Vælg brand
Viser
løbehjul
348 kr.
My Hood 145 - Løbehjul til børn - Sort/Grøn
349 kr.
Seven - Minnie Mouse - Løbehjul - Pink - Fra 6 år
349 kr.
Seven - Spiderman - Løbehjul - Sort/rød - Fra 6 år
TILBUD 36%
349 kr.
549 kr.
Ignite løbehjul - Flow - Blå
TILBUD 12%
349 kr.
399 kr.
Razor løbehjul - A Special Edition Kick - Holographic
349 kr.
Seven - Star Wars - Løbehjul - Blå/mint/hvid - Fra 6 år
TILBUD 36%
349 kr.
549 kr.
Ignite løbehjul - Flow - Grøn
TILBUD 12%
349 kr.
399 kr.
Razor løbehjul - Special edition checked out design
TILBUD 36%
349 kr.
549 kr.
Ignite løbehjul - Flow - Rød
TILBUD 12%
349 kr.
399 kr.
Razor løbehjul - Special edition tie-dye design
349 kr.
My Hood 145 - Løbehjul til børn - Hvid/Pink
TILBUD 22%
349 kr.
449 kr.
My Hood løbehjul - 145 - Hvid/pink
TILBUD 22%
349 kr.
449 kr.
My Hood løbehjul - 145 - Pink
349 kr.
Seven - Avengers - Løbehjul - Sort/hvid - Fra 6 år
TILBUD 22%
349 kr.
449 kr.
My Hood løbehjul - 145 - Sort/turkis
349 kr.
Seven - Cars - Løbehjul - Sort/rød - Fra 6 år
349 kr.
Seven - Frozen II - Løbehjul - Lilla/mint - Fra 6 år
350 kr.
My Hood 145 - Løbehjul til børn - Pink
359 kr.
My Hood 145 - Løbehjul til børn - Sort/Turkis
369 kr.
Streetsurfing 145 - Løbehjul med 145mm hjul til børn - Electro pink
TILBUD 26%
369 kr.
499 kr.
Razor junior løbehjul - Wild Ones - Grøn
TILBUD 26%
369 kr.
499 kr.
Razor junior løbehjul - Wild Ones - Lyserød
379 kr.
My Hood Tour - Løbehjul - Blå
379 kr.
My Hood Tour - Løbehjul - Pink
379 kr.
My Hood Tour - Løbehjul - Sort
TILBUD 20%
399 kr.
499 kr.
Razor løbehjul - S Spark - Blå
TILBUD 20%
399 kr.
499 kr.
My Hood løbehjul - 200 - Sort/turkis
TILBUD 20%
399 kr.
499 kr.
Razor løbehjul - S Spark - Pink
399 kr.
Maui and Sons Mini Sharkman - Løbehjul til børn - Pink
399 kr.
Seven - Spiderman - 3-hjulet løbehjul - Blå/rød - Fra 2 år
399 kr.
Maui and Sons Mini Sharkman - Løbehjul til børn - Purple
TILBUD 33%
399 kr.
599 kr.
Ignite løbehjul - Lumo
399 kr.
Megawheels S10 - Forhjul 8" til El-løbehjul
399 kr.
Seven - Frozen II - 3-hjulet løbehjul - Mint/hvid - Fra 2 år
TILBUD 20%
399 kr.
499 kr.
My Hood løbehjul - 200 - Hvid/pink
399 kr.
Megawheels S10 - Bagskærm till 8" til El-løbehjul

Læs mere om løbehjul og scoot sport

Løbehjul kaldes også scoot, når det dyrkes som sport og gadeidræt. I Danmark er scoot organiseret i foreningen Rullesport, som du kan finde på foreningens website.

Her kan du finde en lokal scoot klub og lære mere om sporten.

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

WildToys.dk - SG
Logo
Enable registration in settings - general