Løbehjul med store hjul er både ideelle som et transportmiddel, når du gerne vil lade bilen stå, og som en sjov hobby for folk i alle aldre.

Denne type løbehjul er ikke designet til at lave vilde tricks på. Til gengæld er de meget behagelige og hurtige at køre på. Med det rette løbehjul med store hjul, er du både godt og sikkert kørende.

I denne artikel har vi samlet 7 af de bedste løbehjul med store hjul. De kommer bl.a. fra anerkendte brands som Razor, Street Surfing og Rocker.

Det skal du vide før du køber løbehjul med store hjul

  • De er bedre egnet til transport, fordi de er meget stabile og ikke så følsomme over for de ujævnheder, der kan være i vejen.
  • De er ofte hurtigere end løbehjul med mindre hjul. Derfor skal du også bruge mindre energi på at komme frem med denne type løbehjul. Det er smart, hvis du f.eks. bruger det på vej til arbejde eller transport generelt.
  • De kan både bruges af børn, unge og voksne, fordi den maskimale belastningen er ret høj. Mens voksne måske hovedsageligt vil bruge løbehjulet som transportmiddel, kan børn og unge få timevis af sjov ud af det.

Bedste løbehjul med store hjul til børn og unge

Street Surfing KB1

  • Løbehjul med store hjul til børn

Street Surfing KB1

i samarbejde med PriceRunner

Street Surfing KB1 har store luftfyldte nubby-dæk, der giver en rigtig god kontakt med den overflade du kører på. Du kan derfor sagtens køre både på asfalt og grus med løbehjulet.

Der er bremser foran og bag på, så det er nemt at bremse op. Det er med til at gøre det til et ideelt løbehjul til børn.

Løbehjulet har en flot finish og er lavet i gode materialer, der holder mange år frem.

Køb produktet hos JustCool.dk


Bedste løbehjul med store hjul til børn og unge

Street Surfing KB2

  • Løbehjul med store hjul til voksne

Street Surfing KB2 løbehjul med store hjul

i samarbejde med PriceRunner

Du behøver ikke være øvet for at få glæde af Street Surfing KB2. Dette løbehjul egner sig godt til folk på alle niveauer. Løbehjulet er lavet i holdbare materialer, så du kan have glæde af det i mange år. Det har en flot finish og et rigtig stilet design.

Det er udstyret med store luftfyldte nubby-dæk, der har en god kontakt til underlaget. Med dækkene kan du både køre på asfalt, grus og andre typer terræn uden problemer.

Der er både for- og baghjulsbremser, der aktiveres af håndbremser. På den måde kan du nemt standse løbehjulet eller sænke farten.

Køb produktet hos JustCool.dk


Street Surfing KB3

  • Løbehjul med store hjul til voksne

Street Surfing KB3

i samarbejde med PriceRunner

Street Surfing KB3 minder på mange måder om KB2’eren. Det har også store luftfyldte dæk, der giver dig en sikker og behagelig køretur. Der sidder bremser både foran og bag på, og løbehjulet er lavet i kraftigt stål, der kan holde til lidt af hvert.

Løbehjulet kommer i en rigtig cool turkis farve, der er perfekt til dig, der ikke er bange for at skille dig ud. Det kommer dog også i en flot hvid og sort farvekombination, hvis du er mere til de afdæmpede nuancer.

Køb produktet hos JustCool.dk


Longway Chimera Dirt

  • Løbehjul med store hjul til voksne

Longway Chimera Dirt

i samarbejde med PriceRunner

Longway Chimera Dirt er endnu et løbehjul, der egner sig godt til alle slags underlag. Det har store hjul, der er fyldt med luft, så vibrationer fra vejen bliver absorberet optimalt.

De store hjul gør det også muligt at køre hen over småsten, revner i vejen og andre mindre forhindringer, uden løbehjulet bliver standset.

Stellet er lavet i let og holdbart aluminium, så du nemt kan transportere løbehjulet rundt, men samtidig regne med, at det holder i mange år.