Når sommeren byder på lange og varme dage, så er det skønt at kunne køle sig ned med en sjov vandkamp. Både børn og voksne kan få stor glæde ud af vandgevær og vandpistoler, når vejret er godt udenfor.

Leder du efter et godt våben til vandkamp, kan du her finde en lang række gode bud, der på hver deres måde tilbyder noget unikt. Om du overvejer en lille og fiks vandpistol eller et stort og eksklusivt vandgevær, så har vi udvalgt noget til dig.

Det skal du vide om at købe vandgevær og vandpistol

Når du skal bruge en vandpistol eller et vandgevær, skal du først og fremmest overveje følgende ting:

 • Kapacitet: Hvor meget vand skal tanken kunne holde?
 • Størrelse: Hvor stor er modellen, og egner den sig bedst til børn eller voksne?
 • Påfyldning: Hvordan skal du fylde vand på – ved at sænke det ned i vand eller fylde vand i tanken?

Inden du køber et vandgevær eller en vandpistol, er det også en god ide at se dig for. De fleste vandpistoler fra anerkendte mærker på det danske marked er sikre at bruge. Det er dog vigtigt, at både små og store legebørn ikke kommer i kontakt med skadelige stoffer i materialerne.

Derfor bør du gå efter velkendte og anerkendte producenter, der laver godt kvalitetslegetøj, der både er sikkert, sjovt og nemt at bruge i legen.

Bedste vandgevær

X-Shot Fast Fill Blaster vandgevær

 • Hurtig opfyldning

X-Shot Fast Fill Blaster vandgevær

i samarbejde med PriceRunner

Når der skal være fart over feltet, skal du ikke spilde unødvendig tid på at fylde dit vandgevær, før du igen kan være med i kampen.

‘Med X-Shot Fast Fill Blaster kan du på ingen tid fylde vandgeværet ved at sænke det ned i vand. Og så ligger den godt i hænderne, når du skyder.
Lynhurtigt er du igen tilbage på banen og kan ramme de andre modstandere med en præcis stråle.

Nerf Super Soaker XP100

 • Klassikeren

Nerf Super Soaker XP100

i samarbejde med PriceRunner

Klassikeren fra 90’erne holder stadig, og det er Nerf Super Soaker XP100 et klart bevis på. Med den opdaterede udgave får du både det originale design, men med bedre og mere finpudsede funktioner.

Du kan stadig skyde vandet ud med en lang og uafbrudt stråle, når du først har pumpet geværet op. Med plads til 1,6 liter vand i tanken er der god chance for at ramme de andre med retro-vandgeværet.


Nerf Super Soaker Fortnite

 • Fortnight vandgevær

Nerf Super Soaker Fortnite

i samarbejde med PriceRunner

Er ”Fortnite” også et fast udtryk hjemme hos jer? Så vil gameren med sikkerhed sætte pris på et vandgevær fra deres yndlingsspil.

I de helt rigtige farver fra spillet kan vandgeværet rumme op til 225 ml vand, som du kan sende afsted med stor kraft og præcision. Den er ikke så stor og tung som andre modeller, og den egner sig derfor godt til børnene, der vil nyde en vandkamp i varmt sommervejr.


Bedste vandpistol

X-Shot Water Blaster Small Stealth Soaker

 • Hurtig vandpistol

X-Shot Water Warfare-nano Fast-fill

i samarbejde med PriceRunner

Den ser måske ikke ud af meget, men det må du endelig ikke lade dig narre af. Når først den kompakte vandpistol Stealth Soaker er fyldt, kan du skyde op til 5 meter med den.

I alt kan den praktiske størrelse indeholde 220 ml vand, der gør den perfekt til vandkampe, hvor de store geværer er u-handy. Du kan altid have den klar i bæltet, hvis det kommer til nærkamp.


Nerf Super Soaker Splash Mouth

 • Super soaker vandpistol

Nerf Super Soaker Splash Mouth

i samarbejde med PriceRunner

Du er klar til at kæmpe både på afstand og tæt på, hvis du har vandpistolen fra Nerf med dig. Det er muligt at vælge mellem to forskellige indstillinger, hvor du enten affyrer en kraftig vandstråle eller kan tømme hele tanken på én gang udover din modstander.

Vandtanken kan åbnes helt, og det gør det også hurtigt og let, når du igen skal fylde pistolen til endnu en omgang.


Fortnite NERF Super Soaker HC

 • Super Soaker vandpistol

Fortnite NERF Super Soaker HC

i samarbejde med PriceRunner

Lev dig ind i dit yndlingsspil med vandpistolen fra Nerf med Fortnite-farver. Det er en vandpistol med plads til 270 ml vand i flotte farver, der er let af både fylde og skyde med.

Du fylder pistolens tank ved at sænke den ned i vand og trække det op med håndtaget. Bagefter kan du sende en kraftig vandstråle mod venner og modstandere og udspille kampene fra spillet i virkeligheden.


Bedste kæmpe vandgevær

Nerf Super Soaker Hydra

 • Kæmpe Super Soaker vandgevær

Nerf Super Soaker Hydra

i samarbejde med PriceRunner

Med 1,9 liter vand er Nerf Super Soaker Hydra det vandgevær, der kan rumme mest vand af vores udvalgte modeller. Det er derfor også et monster af et gevær i størrelsen. Det er rigtig godt at have med, når der er langt mellem mulighederne for at få geværet fyldt op.

Ved at pumpe med håndtaget skyder geværet med en kraftig vandstråle, så du hurtigt kan gøre andre plaskvåde.


Bedste kraftige vandgevær

Nerf Super Soaker Rainstorm

 • Kraftig Super Soaker vandgevær

Nerf Super Soaker Rainstorm

i samarbejde med PriceRunner

Nerf Super Soaker Rainstorm er en fantastisk vandpistol fra Nerf. Den giver masser af sjov og underholdning for børnene.

Vandpistolen har en vandtank på 650 ml. Den er ikke egnet til børn på under 3 år og anbefales til børn på mindst 6 år.


Nerf Super Soaker Soakzooka

 • Kraftig Super Soaker vandgevær

Nerf Super Soaker Soakzooka

i samarbejde med PriceRunner

Få en præcis og kraftig stråle med Soakzooka, der sjældent løber tør for vand. Tanken kan rumme 1,6 liter vand, og med håndtaget pumper du vandet ud i en høj fart. Pumpen gør det hurtigt at skyde, når du ikke skal vente på, at vandgeværet er ladet op, før du kan gøre dine venner våde.

Soakzooka anbefales til alle legebørn over 8 år, der gerne vil kunne sætte gang i vandkampen.


Bedste vandgevær med rygsæk

Brandmand Vandgevær med Tank

 • Vandgevær med rygsæk

Brandmand Vandgevær med Tank

i samarbejde med PriceRunner

De mindste kan få mange timers sjov leg ud af det smarte brandmandssæt inklusiv vandsprøjte. I flotte røde og gule farver kan der ikke være tvivl om, at brandmanden er ankommet.

Med en tank på ryggen løber barnet ikke tør for vand, mens det sprøjter på andre eller leger, de skal redde andre ud af flammerne. Barnet bærer tanken på ryggen med stropper som en rygsæk, hvorfra der løber en sort vandslange direkte til gevær