Whoooo! Med en rutsjebane er der aldrig et kedeligt øjeblik.

Disse indendørs rutsjebaner er sikre, sjove og koster ikke ret meget.

Der er er til mange timers leg og adspredelse.

Se nogle af de mest populære lige nedenunder.

Bedste indendørs rutsjebane i træ

Pinolino Lotta

Pinolino Lotta

i samarbejde med PriceRunner

Det indbydende elefantdesign på rutsjebanen Lotta fra Pinolino er fremstillet af MDF.

Konstruktionen omfatter en trappe med tre trin, integreret gelænder og en rutsjebane med en hældningsgrad på 24 grader.

Målene er L154 x B45 x H 68 cm.

Pinolino Lotta bliver anbefalet i børn i alderen 2-5 år.

Sammenlign priser på Pinolino Lotta her


Bedste indendørs rutsjebane i plast

Little Tikes First Slide – Min Første Rutschebane

Little Tikes First Slide - Min Første Rutschebane

i samarbejde med PriceRunner

Et af de populære valg inden for rutsjebaner i plast er Little Tikes. Den måler 116x50x23 cm og har det karakteristiske design med rutsjebane og tilhørende trappe.

Den passer til børn over 3 år, som skal optræne såvel deres balance- som koordinationsevne.

Møblet kan klappes sammen ved opbevaring.


Smoby

Smoby rutschebane

i samarbejde med PriceRunner

Designet er tilskrevet franske Smoby og passer til børn fra 3 år og opefter. Rutsjebanen måler 125x90x75 cm, og du har mulighed for at tilkoble en vandslange i de varme sommermåneder. Den har endvidere stor stabilitet, håndtag og skridsikre trappetrin.


Bedste indendørs rutsjebane i skum

Hvad er legeskum?

Legeskum er navnet på en dansk producent af motoriklegetøj samt på materialet, som deres produkter bliver fremstillet i. Det robuste PE-skum er kendt for at kunne bibeholde sin fasthed under tryk. Det er endvidere super letvægtigt, ligesom det er 100% uden skadelige stoffer. Et ekstra plus er, at det er meget rengøringsvenligt takket være kunstlæderbetrækket.

Noah XL

Noah XL indendørs rutsjebane i skum

Til Butik

Noah XL fra Legeskum er en todelt konstruktion, hvor børnene både kan få glæde af en rutsjebane og trappe med fire trin – anti-skridunderlaget gør, at børnene kan udvikle motorikken på sikker vis. Målene for XL-modellen er H50 x B50 x L 2×100 cm.

Hos Testfamilien.dk er man begejstrede for produktet; kvaliteten betegnes som en af de bedste på markedet, ligesom der venter mange timers sjov i rutsjebanen for børnene. Eneste minus er, at den fylder en del. Til gengæld kan den bruges både indendørs og udendørs.


Skum Legesæt med Rutsjebane

Skum Legesæt med Rutsjebane

Til Butik

Et andet godt bud på en rutsjebane i skum kommer fra Little Hugs og andre forhandlere. Det multifunktionelle børnemøbel fungerer som rutsjebane og tumleplads.

Kombinationen af et fast PU-skum uden giftstoffer og slidstærkt PVC-stof bidrager til en både sikker og rengøringsvenlig løsning. Den tilhørende kile med velcro sikrer stabiliteten.

Målene er:

  • Trappe: 80x50x40 cm
  • Rutsjebane: 80x50x40 cm
  • Hjørneklods: 50x50x40 cm
  • Trekant: 70x34x20 cm

Indendørs rutsjebane DYI

Hvis du har mod på selv at tage fat på gør det selv-projektet med at bygge/skabe en rutsjebane – i skum, plast og træ, kan du hente stor inspiration på nettet.

Byg-selv-info har primært fokus på legetårne – kombinationen af rutsjebaner og gyngestativer. Få gode idéer til, hvordan du kan bygge et legetårn såvel udendørs som indendørs. Skal det være indendørs, kan du med fordel hente tips til, hvordan du inddrager børnesengen i byg-selv-projektet.

Står du med et konkret spørgsmål til, hvordan du skal designe eller bygge den indendørs rutsjebane, kan du klikke ind på lav-det-selv.dk. Her har private mulighed for at oprette en tråd og udveksle erfaringer om alt fra konstruktion til materialevalg.

Hvis du gerne vil gøre den indendørs rutsjebane til et personligt projekt, men har brug for lidt professionel designhjælp, kan du klikke ind på Design By Kalle. Designvirksomheden har stor erfaring med indretning af børneværelser.