ANNONCE

Selvom om vi normalt helst vil holde tablet, computer og smartphone i moderate mængder, når det gælder vores børn, så er det også apparater, som kan indeholde en god didaktisk læring. Fede app’s på tablet eller mobil kan motivere barnet til sjove udendørs lege og aktiviteter.

I hjemmet har du sandsynligvis fri adgang til wifi – men har du nok data, når familien er ude i det fri?

Et mobilt bredbånd giver børn og voksne fri adgang til internettet, når I er ude i naturen eller på tur i byen.

Mobilt bredbånd til lærerige app’s

Hvis du har fri data i dit mobilabonnement, kan du selvfølgelig dele dit internet med dit barns tablet eller telefon. Men hvis dine data er begrænsede, giver det en langt større frihed at medbringe et mobilt bredbånd. Så får du ikke brugt alle dine data på en enkelt eftermiddag.

Kender du den app, hvor man kan se et kort med skjulte skatte, der er gemt over hele Danmark? Dit barn vil elske at tage på skattejagt i det fri.

Eller app’en der guider dit barn rundt i naturen og beskriver de dyr og planter, I får øje på?

Der er langt flere udendørs aktiviteter, man kan foretage sig takket være app’s, end de fleste af os går og tænker på.

Wifi med på ferier

Mange af os elsker at tage vores børn med på ture rundt om i landet. En enkelt weekend eller måske en hel efterårsferie kan være en oplagt mulighed til at besøge kendte monumenter, museer og naturlige attraktioner, som ligger spredt rundt i det danske land.

Når du sørger for at have et mobilt bredbånd med dig, har du allerede sikret dig en fredelig køretur i bilen. Børnene kan bruge tabletten til at lære mere om det sted, I skal besøge, eller de kan høre en lydbog for at få tiden til at gå.

Hvis hele familien skal i sommerhuset kan et mobilt bredbånd også være den redning, der sørger for, at børnene har lærerige aktiviteter at tage sig til.

Slut med at gense de samme film igen og igen

Når du har data nok til læring, behøver du ikke at sætte den samme tegnefilm på igen og igen. Dit barn kan rent faktisk lære noget i stedet med en didaktisk app til udendørs aktiviteter.

Hvis du aldrig før har benyttet dig af et mobilt bredbånd, så glæd dig til at nyde en større frihed.

Det mobile bredbånd kan sættes ind i de fleste mobile enheder ved hjælp af en chip eller et USB-stik. Og så har du internet, hvor du går og står.

Hvis du gerne vil dele det mobile bredbånd mellem mange enheder, kan du anskaffe dig et mobilt modem, som fungerer ligesom et almindeligt modem. Den eneste forskel er bare, at i stedet for altid at have modemet stukket i stikkontakten, kan du i stedet have det med i lommen.

Så er der wifi til hele familien.