ANNONCE

I dag er og bliver det stadig mere populært at dyrke motion. Det er selvfølgelig glædeligt, da det både gør at folk kommer i bedre form, men også får et større overskud. Det kan nemlig give rigtig meget at komme ud på løberuten, på cykelturen, eller på fodboldbanen.

Det bidrager først og fremmest til ens sundhed og fysiske form. Derudover kan det dog også give en noget socialt, hvis man eksempelvis er en del af et fodboldhold.

Der er dog også nogle nyere sportsgrene, der er blevet særdeles populære på kort tid. Det kan man eksempelvis sige om padel tennis, som de seneste år virkelig er vokset og som stadig får større og større opmærksomhed.

Bliv klogere på padel tennis

Padel tennis er kort fortalt en slags blanding af almindelig tennis og squash. Man har væggene omkring banen, som man kender fra squash og så er der ellers også nettet, som man ser det i tennis.

Det er et meget hurtigt spil og man ser det ofte blive spillet som double. Man kan dog også sagtens spille 1 mod 1 uden nogle problemer. Udover at man kan møde nye mennesker og dermed få noget socialt ud af padel tennis, så er det som sagt også et rigtig hurtigt spil, så man vil også hurtigt få sved på panden. Man vil derfor kunne få noget konditionelt ud af at spille padel tennis.

Padel tennis kan både spilles indendørs og udendørs, så man kan selv vælge alt efter det man er mest til.

Køb noget godt udstyr

Hvis man skal til at spille padel tennis, så bør man også købe noget ordentligt udstyr. Det drejer sig selvfølgelig i første omgang om at have et godt padel bat. Der er stor forskel i pris og man behøver ikke købe det dyreste man kan finde, hvis man er nybegynder og bare gerne vil prøve kræfter med sporten. Læs mere om hvilket padel bat du skal vælge, på linket.

Derudover skal man bare have noget almindeligt sportstøj og så et par gode sportssko, så man kan stå fast på banen. Det handler således om at have en ordentlig sål, for hvis man ikke har det, så vil man hurtigt finde ud af, at det nok er nødvendigt med nye sko, for at man kan spille padel tennis.

Prøv det gerne med venner og familie

Hvis man endnu ikke har prøvet at spille padel tennis, så er det da værd at spørge ens familie og venner, for at høre om de kunne tænke sig at spille. Ved at gøre det med flere andre, så kan man måske også blive en del af en gruppe, som spiller padel tennis på fast basis.

Det kan blive rigtig godt med tiden, da man hurtigt vil få et godt sammenhold. Det er også rigtig vigtigt i forbindelse med sport. Ofte ser man også, at det netop er et manglende sammenhold, der får folk til at stoppe med at gå til en holdsport. Hvis det sociale af den ene eller anden grund ikke er der, så er det bare ikke helt så sjovt.