Annonce

Krystaller er noget, der er blevet mere og mere populært indenfor de seneste par år. Der findes mange forskellige slags krystalsten, og hver af dem har sin helt særegne kendetegn og udseende.

Derudover tror mange mennesker på, at krystaller har specielle egenskaber, som for eksempel at de kan påvirke vores humør og endda kan hjælpe os med adskillige fysiske besvær. Her kan du læse mere om de forskellige slags krystaller, der findes, og måske blive klogere på, om det også kunne være noget for dig.

De mest populære krystaller

Når du hører ordet krystalsten, tænker du nok: Krystalsten – hvad er det egentlig? Som sagt er krystaller blevet enormt populære indenfor de sidste par år, og også i Danmark er det nærmest blevet trendy at have et par krystaller liggende i vindueskarmen.

I mange byer kan man opspore butikker, der sælger krystaller, og er man heldig vil man kunne finde en sten, der passer perfekt til ens personlighed og behov.

Der findes mange gode grunde til at have krystaller. Mens nogle ejer dem som pynt, sætter andre stor pris på at nyde godt af den energi, som de mener, at krystallerne udsender. Nogle af de mest kendte krystalsten er rosenkvartsen, bjergkrystallen og ametysten.

Rosenkvartsen er en smuk rosa sten, som oftest er glatpoleret. Stenen er bedre kendt som kærlighedsstenen, både til sig selv og andre.

Bjergkrystallen er en klar krystal, og den er ofte forbundet med opmærksomhed, overblik og klarhed.

Sidst men ikke mindst findes der den flotte, lilla ametyst, som skænker kraft til at overvinde smerter, og derudover kan hjælpe mod søvnløshed.

Den bedste gave

Det fede ved krystalsten er, at de har så mange forskellige funktioner, mens de aldrig nogensinde virkelig går af mode.

Krystaller har eksisteret i utrolig lang tid, og vi mennesker har længe været tiltrukket af deres energi. Derfor er en af de allerbedste gaver, som du kan give nogen, også en krystal.

At give krystaller som gave er en kæmpestor kærlighedserklæring, for en krystal rummer utrolig mange følelser. Det handler nemlig om at udvælge den helt rette sten til modtageren, så giveren må gøre sig nogle tanker om, hvilken sten er mest passende, og hvilke behov modtageren måske har brug for.

Så hvis fødselaren har brug for mere overblik i en stresset hverdag, kan en bjergkrystal være den perfekte gave. Man kan for eksempel vælge mellem at skænke den som et vedhæng i en halskæde, eller som en stor sten, man kan placere i vindueskarmen. Én ting er helt sikkert; Det er nok en af de bedste gaver, du kan give.