ANNONCE

Savner du idéer og inspiration til, hvad du kan plante i din have, og vil du gerne plante træer og buske, som kan give lidt igen, og som du kan få stor nydelse ud af at have, kan du med fordel vælge at plante buske og træer med bær. På den måde er der søde sager store dele af året, hvor du og ungerne bare kan gå direkte ud og plukke lækre bær direkte fra haven. Her får du et par bud på, hvilke bær du kan få i din egen have.

Kirsebær

Er du vild med kirsebær, er det jo oplagt at plante dig et par kirsebærtræer. Du kan læse meget mere om kirsebærtræer lige her. Hvem elsker ikke et godt og modnet kirsebær? Og når du planter træerne i din egen have, skal du ikke bruge penge på at købe dem i butikkerne, eller når du kommer på marked. Så kan du bare gå direkte ud og hive dem ned fra træet. Og så længe du bare har plads til et enkelt kirsebærtræ, kommer du til at blive virkelig glad for det. Find de bedste kirsebærtræer her.

Hindbær

Har du ikke plads til at plante så mange træer, eller er kirsebær bare ikke lige noget for dig, kan du også vælge at gå en anden vej og få plantet nogle hindbærbuske. Hindbær kommer nok, sammen med de danske jordbær, ind på en samlet førsteplads over de bær, som danskerne er mest vilde med. Så har du endnu ikke fået plantet dig et par hindbærbuske i din have, er det bare med at komme i gang. Vil du gøre det nemt for dig selv at finde gode hindbærbuske, kan du bestille hindbærbuske til haven her.

Brombær

Sidst, men ikke mindst, må vi heller ikke glemme de gode gamle brombær, som også er en fryd at kunne plukke direkte fra sin egen have. På den måde kan du få nemt ved at bage brombærkage, brombærtærte eller at bruge brombær i en lækker smoothie. De er også rigtig gode til bare at gå og nyde for sig selv på en lun sommeraften, når du har lyst til noget lækkert. Alle fortjener at have brombærbuske i haven. Så har du plads til en busk eller to, kan du finde mere info om brombærbuske lige her.

Bestil buske og træer på nettet i dag

Det er bare nogle af de bær, som du kan få i din egen have, hvis du har lyst til det. Der er også gode muligheder for at få andre bær, såsom stikkelsbær, blåbær og ikke mindst jordbær. Jo flere bær du kan få plads til i din have, desto sjovere er det at gå på jagt efter lækkerier, og det vil dine børn også sætte pris på. Der er nu ikke noget som at vokse op i en have fyldt med spiselige godter.

Vil du have nemt ved at finde de bedste kirsebærtræer eller hindbærbuske, kan du med fordel købe dem på nettet, hvor de bliver leveret direkte hjem til dig.