Elektriske gokarts er masser af sjov for teenagere og voksne! Med en topfart på op til 30 km/t og mulighed for at drifte og spinne, er der mulighed for at udleve racerdrømmen på villavejen.

I denne guide har vi fundet flere af de mest populære elektriske gokart. God fornøjelse!

Populære elektriske gokarts

Selvom markedet for elektriske gokarts er relativt nyt, så er der allerede dukket en del forskellige modeller op. Nogle er selvfølgelig bedre end andre, og derfor har vi gennem elektriske gokart tests fundet frem til seks af de mest populære. Dem kan du læse om lige her.


Azeno Formula Gokart 24V

 • Meget populær el gokart
 • Maksimal hastighed: 15-18 km/t
 • Drifting
 • Anbefalet alder: Fra 7 år.

Azeno Formula Gokart 24V

Til Butik

Super cool gokart fra Azeno. Denne gokart har to 24V batterier og kan køre op til 18 km/t. En virkelig fed gokart, der giver mulighed for at drifte rundt! Den maksimale brugervægt lyder på 70 kg., så er det til ældre børn eller voksne, bør du tage et kig længere nede.

Azeno har et behageligt sæde, sikkerhedssele og et smart design er denne gokart hurtig og sikker.

Læs mere om Azeno Formula Gokart 24V hos denne forhandler.


Rollplay el-gokart

 • Drifting og Spin – Det smarte valg til børnene
 • Fra 8 år og op
 • Topfart 14 km/t
 • Spin og Drifting

Rollplay el-gokart

Til Butik

Er du på udkig efter en elektrisk gokart til dine børn eller andre yngre familiemedlemmer, så er denne Rollplay el-gokart en klar overvejelse værd. Den kan køre 14 km/t, men kan stadig tilbyde masser af sjove udfoldelsesmuligheder gennem spin og seje stunts.

Det amerikanske medie Huffpost har kigget nærmere på netop denne model, og efter en uges elektriske gokart test var deres vurdering klar: Der er tale om en virkelig underholdende og effektiv måde at aktivere børn udendørs.

If you have been looking for a way to get the kids off their electronics and outside playing, the Rollplay Turnado is an excellent choice. – Huffington Post

Den er nem at manøvrere for alle børn, og vil derfor være en oplagt investering til alle unger, som kan lide fart over feltet og små adrenalinkick. Derudover er den nem at oplade, og du skal blot anvende den medfølgende oplader, når batteriet er tomt. Der er tale om et 24V batteri, og det tager mellem otte og 12 timer at lade batteriet op igen, og vil derfor være en god ting at gøre over natten.

Den er anbefalet til kørere over otte år, og den maksimale brugervægt er 50 kg. Det er således ikke en elektrisk gokart til voksne, men vil ifølge elektriske gokart tests være en herlig måde at aktivere børn udendørs.


Hummer Segboard 2.0 + Gokart

 • Fantastisk (og terrængående) kombi-produkt
 • Topfart 15 km/t
 • Maks brugervægt: 100 kg

Hummer Segboard 2.0 + Gokart

Til Butik

Med Hummer Segboard 2.0 + Gokart får du, som navnet indikerer, både et Segboard og et kit til at omdanne dit segboard til en gokart.
Som noget ganske særligt er denne elektriske gokart udstyret med terrængående dæk, som gør det muligt at køre på ujævne overflader såsom grus eller græs.

Det gør den ekstra sjov, og giver flere muligheder for at udfordre dig selv igen og igen. Samtidig er dækkene store (8,5 tommer), hvilket giver endnu bedre forudsætninger for at tage denne elektriske gokart ud på eventyr.

Hummer Segboard er ganske simpel at styre, og du skal blot navigere via de to håndtag som sidder på hver side af sædet. Det giver let mulighed for at foretage skarpe sving, lave spin og stunts efter behov.

Denne elektriske gokart kan køre op til hele 15 km på en enkelt opladning, og du kan skyde en maks. hastighed på 15 km/t. Heldigvis kan den lades op i løbet af blot tre timer, hvilket igen er overlegent i forhold til mange af konkurrenterne. Den er udstyret med et 36V Lithium-Ion 4400 mAh batteri og en 800W motor. Den maksimale brugerbelastning er 100 kg. Her er der på alle måder tale om en model, der placerer sig blandt de vildeste elektriske gokarts i tests i dag.

Læs mere om Hummer Segboard 2.0 + Gokart hos denne forhandler.


Razor Crazy Kart XL

 • Til legebarnet i os alle
 • 16 år og op
 • Topfart 17 km/t
 • Spin og Drifting

Razor Crazy Kart XL

Til Butik

Razor har produceret denne vidunderlige elektriske gokart, Razor Crazy Kart XL til teenagere og voksne; en efterfølger til den prisbelønnede Crazy Kart, der var målrettet børn.

Razor Crazy Kart XL er blandt andet blevet anmeldt af australske CarSales, der kalder den for ”det perfekte køretøj til kontoret”.

Den amerikanske gadgetside GadgetReviews roser den for at tilbyde masser af skøn underholdning til voksne

Crazy Kart har en maksimal hastighed på 17 km/t, og kan køre hele 40 minutter uafbrudt på en enkelt opladning. Den har en effektiv kædedrevet motor, som gør den smidig og nem at navigere. Gokarten er særligt udviklet med fokus på at det skal være sjovt at køre gokart. Derfor er den bygget til skarpe sving og Drift Baren på gokarten giver optimal kontrol over både drifting, spins og sving. Det gør den til en af de sjoveste modeller på markedet.

Stålramme og justerbar sæde

Razor Crazy Kart XL fremstår med en sort pulverlakeret stålramme. Sædet er justerbart og den kan holde til en maksbelastning på 109 kg. Den anbefales dog ikke til personer under 16 år. Razor Crazy Kart XL skal oplades i en almindelig stikkontakt, og en fuld opladning tager omkring syv timer at opnå. De flotte anmeldelser og udtalelser i forbindelse med elektriske gokart tests gør denne model til et solidt valg.

Læs mere om Razor Crazy Kart XL hos denne forhandler.


Impulse Electric Gokart

 • Sej gokart med hidsig topfart!
 • Fra 10 år og op
 • Topfart 30 km/t!

Impulse Electric Gokart

Til Butik

Impulse Electric Go Kart er en utroligt fed og flot gokart til de større børn. Den ligner en traditionel gokart, men kan altså tilbyde væsentligt mere saft, kraft og hastighed end de gamle, pedaldrevne versioner.

Denne elektriske gokart har nemlig en overvældende maksimalhastighed på hele 32 km/t.

Samtidig kan den tilbyde en køretid på knap en time, hvilket igen er imponerende i forhold til andre modeller på markedet i dag.
Impulse er udstyret med hele fire 12V batterier, og motoren er 1000W.

Den skal oplades i ca. 8 timer efter brug for at være klar igen. Den er anbefalet til større børn fra 10 år og opefter, og den kan holde til en brugervægt på op til 60 kg.

Hvis den benyttes af yngre brugere, kan du vælge at forindstille maks. hastigheden og altså sænke den lidt, så den ikke kan køre nær så hurtigt.
Impulse Electric Go Kart er fremstillet i stål, plastik og gummi.

Den er komfortabel at sidde i, nemt at håndtere og har til og med både sikkerhedssele og bakgear, hvilket gør den mere kompleks og spændende end flere af de andre modeller. Prismæssigt placerer den sig i mellemklassen og vil således være et godt valg for mange.


Ninebot by Segway

 • Eksklusiv gokart til sjov og alvor
 • 14 år og op
 • Topfart 24 km/t
 • Drifting

Ninebot by Segway

Segway er hovedsageligt kendt for deres små eldrevne transportmidler med to hjul, der bærer samme navn, men i løbet af de seneste par år er de også begyndt at udvikle blandt andet elektriske gokarts, løbehjul og cykler.

Ninebot by Segway gokarten er blandt de mest succesfulde af slagsen, der hurtigt er blevet populær hos både børn og voksne.

Også medierne har fået øje på Ninebot, hvor blandt andet BBCs TopGear har testet den tjekkede elektriske gokart og er fuld af rosende ord:

Segway has made a go-kart and it’s awesome – Top Gear

De lægger særlig vægt på muligheden for at drifte, som du kender det fra film som Fast and the Furious – Tokyo Drift, med den mekaniske håndbremse.

Gode anmeldelser hos brugerne

Trustpilot og andre anmeldelsessider får Ninebot også gode anmeldelser.
Brugerne har kvitteret med stort set udelukkende 5-stjernede anmeldelser, der oser af rosende vendinger om den høje kvalitet, den lette håndtering og den sjove oplevelse.

Gokart til sjov og alvor

Gokarten er den første af sin slags med seriøst fokus på drifting. Med en imponerende makshastighed på 24 km/t og en rækkevidde på hele 15 km, kan du komme langt omkring – og i høj fart. Det er altså ikke et legetøj eller elektrisk bil til småbørn, men en reel elektrisk gokart, der opfører sig meget realistisk. Sjovt, men også lærerigt.

Ninebot kan bruges af både børn og voksne

Ninebot kan nemt tilpasses, så den kan køres af alle mellem 130 og 190 cm i højden, med en maks belastning på hele 100 kg. Det vil sige, at den er designet til både voksne og børn, men dog anbefales det, at børn er fyldt mindst 14 år.

Følg med i dine skillz på app og online

Som en stor fordel kan du koble din Ninebot Segway elektriske gokart til din smartphone via Segway Ninebots app, hvilket giver dig mulighed for at se din køretøjsdiagnostik, status, indstillinger og meget andet. Den elektriske gokart kører på strøm og skal blot oplades med den medfølgende oplader til Ninebot.

Har du allerede en Ninebot S Segway, kan du blot købe et Ninebot Gokart kit, og altså selv konvertere din Segway til en gokart. Ninebot by Segway gokart er perfekt til dig, der ønsker en model, der klarer sig virkelig flot i elektriske gokart tests.


Rollplay elektrisk bobslæde

 • Sjov elektrisk bobslæde til børnene
 • Fra 6 år og op
 • Topfart 11 km/t

Rollplay elektrisk bobslæde

Rollplay har brilleret med endnu et hit til børnene med denne ganske simple elektriske gokart, som også er meget fair prissat. Beregnet til børn fra seks år og opefter og kan tåle en brugerbelastning på højst 50 kg.

Samtidig kører den lidt langsommere end de andre modeller på markedet og har en ganske beskeden topfart på 11 km/t.

På tværs af forskellige hjemmesider har denne elektriske gokart fået en flot vurdering på 4,6/5 stjerner baseret på over 350 anmeldelser. Brugerne skriver blandt andet, at den tilbyder mange timers underholdning, er nem at bruge, og at børnene elsker den.

Den er elektrisk drevet med et 12V batteri, der tager mellem otte og 12 timer at oplade. Den har en gas- og bremsepedal, hvilket gør den nem at styre. Barnet skal blot holde fast i håndtagene, og kan bruge kroppen til at lave hurtige og skarpe sving. En af de helt store fordele ved netop denne elektriske gokart er, at den er ganske intuitiv og ikke tager lang tid at lære at kende. Samtidig kan den fås til en meget fornuftig pris, der gør den til et oplagt valgt til en mere overkommelig fødselsdags- eller julegave.


Læs også: Pedal gokart til børn – TEST

Guide til køb

Tanken om en elektrisk gokart er helt sikkert noget der kan få pulsen op, men før du svinger kortet er der nogle overvejelser, du bør gøre dig.

For de fleste vil en elektrisk gokart nemlig udgøre en betydelig udgift, og derfor er det vigtigt, at du vælger den rette.

Der er ikke én rigtig gokart, der passer til alle, og derfor skal du finde en model, der passer til dine forventninger og behov.

Forskel på elektrisk og benzin drevet gokart

Vidste du, at der findes både benzindrevne og elektriske gokarts?

De benzindrevne modeller er dem, du måske har prøve at køre i på en gokartbane, og det er også denne type, som typisk anvendes til professionel gokart kørsel.

En gokart med en benzinmotor er sommetider bedre til ræs, da de som hovedregel kan opnå en lidt højere topfart. Til gengæld har elektriske gokart som tommelfingerregel et højere drejningsmoment, hvilket giver hurtig acceleration.

Elektriske gokarts har den fordel, at de ofte er lettere. Samtidig er vægten typisk bedre fordelt, da hoveddelen af vægten i en benzindrevet model sidder omkring motoren. Dog afhænger vægten på en elektriske gokart primært af vægten på selve batteriet, hvilket kan være tungt.

Elektriske gokarts er langt mere miljøvenlige, da de ikke udleder CO2 eller andre forurenende gasser under kørslen. Desuden vil de være nemmere at holde rene, da du ikke skal bekymre dig om spild af benzin omkring selve gokarten. Selvom nogle elektriske gokarts i sjældne tilfælde kan antænde, er brandfaren mindre ved en elektrisk gokart end en benzindrevet. Samtidig vil mange forældre formentlig foretrække, at deres børn ikke skal have med benzin at gøre, når de bruger deres gokart.

Kort sagt er elektriske gokarts foretrukne blandt mange i dag på grund af:

 • Lavere vægt, der er bedre distribueret
 • Højere drejningsmoment
 • Mere miljøvenlig
 • Mere brandsikker

Drifting

Hvis du er begyndt at interessere dig for elektriske gokarts, så har du sandsynligvis også hørt om drifting. Måske er drifting i virkeligheden den primære årsag til, at du gerne vil have en elektriske gokart – enten til dig selv eller en anden. Drifting er nemlig i stigende grad en populær kørselsteknik inden for gokarts, og de bedste elektriske gokarts i tests vil være undersøgt for netop denne egenskab.

Drifting er kort sagt en teknik, hvor føreren overstyrer sin gokart, hvilket leder til tab af trækkraft i bagdækkene. Du drifter i en gokart ved, at den bagerste glidningsvinkel er større end din forreste. Ved korrekt drifting ser det ud og føles lidt som, at gokarten ruller sidelæns.

Drifting kan være en hurtig måde at lave et skarpt sving på, og kan samtidig være en sjov og underholdende måde at prøve kræfter med din gokart. Den bedste måde at lære at drifte på med din gokart er simpelthen at prøve dig frem. Det kan anbefales at have god plads – særligt i starten – og derved holde dig i god afstand fra ting, du ikke vil køre ind i. Giv gokarten lidt gas, overstyr mod højre eller venstre, og mærk hvornår den begynder at ”rulle” sidelæns. Drifting kan tage lidt tid at få styr på, men kan læres af både børn og voksne.

Topfart

Alle elektriske gokarts har en topfart, som primært bestemmes ud fra batteri og motor. Flere elektriske gokart tests har vist, at disse typisk opnår topfart hurtigere end deres benzindrevne pendant. De fleste elektriske gokarts, der er beregnet til børn, vil have en væsentligt lavere topfart end dem, der er fremstillet til voksne. Nogle elektriske gokarts må køres på cykelstier i Danmark, men må i disse tilfælde maksimalt køre 20 km/t.

Topfarten kan variere lidt i den enkelte gokart alt efter vægtbelastning og øvrige vilkår såsom overflade og mod-/medvind. De fleste vurderinger af topfart laves ved at kigge på elektriske gokart i test, hvor en gennemsnits topfart beregnes.

Flere elektriske gokarts kan indstilles, så topfarten sænkes. Dette vil særligt være relevant for dig, der som forældre investerer i en elektrisk gokart til dit barn og gerne vil have kontrol med, hvor hurtigt der køres.

Sikkerhed

Selvom en elektrisk gokart kan virke som et stykke legetøj, er det vigtigt at medtænke sikkerhed. Specielt hvis du er på udkig efter en elektrisk gokart til et barn eller et ungt menneske. Det anbefales som minimum at køre med styrthjelm, og det vil i mange tilfælde også være en god idé med knæ- og albuebeskyttere. Disse kan nemlig gøre en stor forskel, hvis barnet ryger af gokarten i høj fart.

Giver du et barn en elektrisk gokart, kan det samtidig være en god mulighed for at lære dem lidt om sikkerhed. Heriblandt kan det være en idé at nævne, at alle i trafikken skal tilpasse hastighed i forhold til omstændighederne og i øvrigt tage hensyn til andres sikkerhed.

Selvom elektriske gokarts i tests ofte er ganske sikre, kan det være en god idé at begynde blidt i lavere fart, indtil gokarten bliver mere håndterbar. Du skal desuden huske på, hvis du selv kører gokart, at færdselslovens bestemmelser om spirituspåvirkning gælder for alle motoriserede køretøjer, herunder elektriske gokarts.

Typer af Gokarts

Inden for gokarts findes der som bekendt flere forskellige typer. Ikke blot med hensyn til, om de kører på benzin eller el, men også selve typen af model.

Forskellige typer passer til forskellige behov, og hvis du ender med at købe flere forskellige slags til din familie eller dine børn, kan I nemt lave jeres egen elektriske gokart test og se, hvordan de hver især vinder på forskellige parametre.

Segboard gokart

En segboard gokart er designet ud fra samme princip som en segway. Her kommer fremdriften fra et segboard (lige som ved en segway), og du vil ofte skulle bruge din egen kropsvægt til at styre.

Flere elektriske gokart tests viser, at denne type typisk er blandt de nemmeste og mest intuitive modeller.

Elektrisk gokart

En elektrisk gokart er, som navnet indikerer, en gokart, som er drevet af elektricitet (typisk et batteri). Denne type gokart er ofte mere hårdfør, har stærke dæk, og vil i nogle tilfælde kunne køre offroad og terrænkørsel, som blandt andet er vist gennem elektriske gokart tests fremhævet i denne artikel.

Netop denne type vil egne sig godt til både børn og voksne, da det typisk er nemt at styre hastighed og manøvre.

Læs også: El-bil børn – TEST

Drifting Kart

En drifting kart er en elektrisk gokart, som er specielt designet til drifting. Det betyder kort sagt, at den er nem at få til at rotere om sig selv. De fleste elektriske gokart tests er enige om, at netop denne type kart er fuld af underholdning og udfordring, men også kan være mere usikker at køre på. En drifting kart til børn vil typisk skulle have en mindre topfart, og en drifting kart til voksne skal som hovedregel køres med stor forsigtighed.

Det er nemlig nemt at miste overblikket og køre ind i noget. Dog er en drifting kart – som elektriske gokart tests også viser – en ualmindelig herlig kilde til underholdning.

Vi håber, at du gennem denne oversigt er blevet klogere på, hvilke gokarts, der klarer sig godt i elektriske gokart tests, hvilke forskelle der er mellem dem, samt hvilken type du skal holde øje med for at få opfyldt dine ønsker og forventninger. Kør sjovt, men forsigtigt, og pas på dig selv og andre!

Læs også: Elektrisk skateboard – TEST

Se flere elektriske køretøjer