Pedal go kart til børn – bedste gokart med pedaler (Moon-Car)

Kør ræs på villavejen eller i haven med disse super fede gokarts fra kendte brands som MOON-CAR, BERG og Exit.

Vi har fundet nogle af de mest populære pedal gokarts til børn lige nu. Der er noget for alle børn og alle budgetter.

God fornøjelse!

Indholdsfortegnelse

ANNONCE

Moon-Car til børn

Om Moon-Car

De fleste kender nok de smarte Moon-Cars fra børnehaver og SFO’er, men de lækre pedalgokarts til børn kan sagtens bruges andre steder.

I over 30 år har de glædet børn og unge, som suser rundt på legepladser og i haver i de smarte køretøjer.

Her er det kun fantasien der sætter grænser for, hvad en Moon-Car kan blive til. Måske er du på månen, i en romersk stridsvogn, eller hvad med en racerbil?

Der er masser af leg og kreativitet, som slippes løs, når en Moon-Car er med i legen. Her kan du læse lidt om de forskellige modeller af pedal gokarts til børn, som man kan få.

My Hood Moon-Car

Forhandler Totalpris Læs mere
1.391,00 DKK → Læs mere
1.511,00 DKK → Læs mere

Den smarte KidCar fra My Hood er en pedal gokart til børn, som minder meget om en Moon-Car. Den er egnet til børn fra 3,5 – 12 år, og den er særligt god til de yngste, da den er let at styre og manøvrere for alle aldre.

Den flotte KidCar kommer med sort sæde og hjul, og så har den et smart rødt stel, som leder tankerne hen på en racerbil.

Sædet kan justeres, og der er en slags kofangere både for og bag, så der ikke sker noget, hvis man rammer et hjørne. KidCar er altså ekstra god til mindre børn.

MOON-CAR Classic

Rabo Moon-Car er en pedal gokart til børn der vil frem i verden.

I den klassiske gule farve er den ikke til at tage fejl af, og mange børn vil elske, hvordan den ligner større maskiner, som de ser voksne køre rundt i.

Denne klassiker er med sine fire kraftige dæk og stærke ramme særligt god til hård brug i institutioner. Den er af særdeles holdbar kvalitet, og den kan bruges af mange aldre.

Den passer bedst til de 5-12-årige, og den kan selvfølgelig indstilles i længden, så der er plads til mange længder ben. Der findes desuden en del forskellige udstyr, som man kan købe til den.

MOON-CAR Stor

Moon-Cars og andre gokarts er selvfølgelig sjove for ungerne, men der er selvfølgelig også en model, hvor voksne legebørn kan være med.

Det er den store Moon-Car Big, som passer til børn og voksne fra 10 år og op. Så er der plads til leg med alle. Den kan også indstilles i længden, så den passer til både lange og korte ben.

Karosseri og fælge er lavet af stål, og hjulene er af stærkt gummi, som holder rigtig godt.

I en Moon-Car Big kan de fleste altså sidde godt, og så er det bare med at komme ud og køre ræs.

Hvem er egentlig hurtigst i en Moon-Car? Er det lille Erik, mor eller bedstefar? Det kan I teste af, når alle har en Moon-Car, som passer til dem.

MOON-CAR Mini

Den lækre lille Moon-Car Mini er en mindre version af den klassiske Moon-Car pedal gokart til børn. Den er lige så robust som de større Moon-Cars, men den egner sig især godt til de 3-7-årige.

Den er derfor ekstra smart i institutioner, og den har et godt styresystem, som gør, at den nemt kommer rundt i selv de skarpe sving, så det er nemt for ungerne at styre den.

Den kommer også i den klassiske gule farve med de sorte og røde hjul, og den egner sig både til privat brug og brug i institutioner som børnehaver og SFO’er.

BERG gokart

Om BERG

BERG er et andet mærke, som også laver super lækre pedal gokarts til børn.

De kommer i mange forskellige designs, som ofte er inspireret af andre køretøjer, som du kan læse mere om her.

De kommer i rigtig mange farver og modeller, og de kan findes til mange størrelser og aldre.

Med en BERG pedal gokart til børn kommer ungerne til at ræse rundt i haven, skoven og hvor I ellers tager de lette køretøjer med hen.

BERG Bluzzy Bloom

Forhandler Totalpris Læs mere
899,00 DKK → Læs mere

Flot gokart fra BERG til de mindste, fra 2 år og op.

Denne cool gokart er stabil og har fire frihjul, så pedalerne ikke roterer med rundt ved stop.

Gokarten har styr og sadel der kan justeres i højden, så barnet kan vokse med den.

BERG BMW-gokart

Børn elsker at få lov til at gøre det samme som voksne, så den lækre BMW BERG pedal gokart til børn giver dem for eksempel mulighed for at få samme mærke køretøj som forældrene.

Den lækre gokart er designet med BMW, og den har lækre detaljer, som leder tankerne direkte hen på en racerbil.

En særligt smart detalje ved denne pedal gokart til børn er, at den har en bremse, så selvom ungerne kører hurtigt ræs, så kan de nemt bremse igen, hvis det lige går lidt for hurtigt.

BERGs BMW-gokart kommer hurtigt rundt i svingene, og styres nemt med et rigtigt rat. Den er justerbar, og den passer derfor til børn i alderen 3-7 år.

BERG Buddy Cross

Har du et barn, som er mere til skov og mudder end racerbiler? Så er BERGs Buddy Cross pedal gokart til børn et rigtig godt valg.

Den er nemlig bygget til vildt terræn, og de pneumatiske dæk gør, at den står rigtig godt fast i det meste terræn.

Den kommer i lækre farver, som kan ses langt væk, og den er supernem at samle.

Både ret og sæde kan justeres, så de passer til dit barn i alderen 3-8 år. Den robuste Buddy Cross kan holde i mange år, så I skal nok få masser af glæde ud af den.

BERG XL X-Cross

Leder du efter en pedal gokart til børn, som også kan bruges af de voksne? Så er det BERG XL X-Cross, som du skal læse mere om.

Den kan nemlig bruges fra 5 år og op, og indstilles til mange størrelser.

Den kommer i hele fire stel, som du kan vælge imellem. Basis er BFR, hvor du kan bremse og bakke.

Den kommer så også i en version med 3 gear. XL X-Cross kommer også i en version med motor, som gør at du skal træde mindre i pedalerne, og den version kommer med og uden 3 gear, så der er masser af muligheder at vælge imellem.

Disse gokarts er særligt gode til høje personer, da de har flere indstillingsmuligheder.

BERG Toys Buzzy John Deere

Hvis du leder efter en pedal gokart til børn, som enten bor på landet eller bare elsker traktorer og store maskiner, så har BERG lavet en smart gokart i samarbejde med John Deere.

Den kommer i de kendte grønne og gule farver, så den matcher traktorerne. Den er særligt god til de helt små, og anbefales til de 2-5-årige.

Andre populære gokarts

Alex Garage

Forhandler Totalpris Læs mere
719,00 DKK → Læs mere

Mange andre mærker laver også specielle og lækre pedal gokarts til børn. Er ungerne vild med hurtige biler og racerløb, så er den smarte Pedalbil Go-kart Formula 1 fra Alex’s Garage et rigtig godt bud.

Den anbefales fra 3 år og up, og den er lavet i et flot Formel 1 design. Den har også en parkeringsbremse, som er rigtig smart. Lad ungerne lege racerløb i haven med deres eget Formel 1 køretøj.

Ferrari gokart

Forhandler Totalpris Læs mere
799,00 DKK → Læs mere

Mange andre mærker laver også specielle og lækre pedal gokarts til børn. Er ungerne vild med hurtige biler og racerløb, så er den smarte Pedalbil Go-kart Formula 1 fra Alex’s Garage et rigtig godt bud.

Den anbefales fra 3 år og up, og den er lavet i et flot Formel 1 design. Den har også en parkeringsbremse, som er rigtig smart. Lad ungerne lege racerløb i haven med deres eget Formel 1 køretøj.

Exit Foxy Fire

Exit har lavet en skøn pedal gokart til børn, som kommer i den vildeste røde farve. Med de fire hjul er det en super stabil gokart for de mindste, og den kan bruge fra 2 år.

Den flotte røde farve komplimenteres af de vilde flamme motiver, som dækker den sjove gokart.

Den styres med et rat, som nemt kan betjenes af selv små børn, og man kan selv lave en sjov nummerplade, som passer lige til den, der kører. Gokarten er let, og kan derfor nemt bæres rundt af større børn og voksne.

Exit Foxy Expedition

Exit har også lavet modellen Foxy Expedition, som ligner et køretøj, der er klar til junglen. Med den seje militærgrønne farve, kan ungerne kamuflere sig i skov og have, og det kan være sjovt for dem.

Den er også perfekt til det opdagelsesrejsende barn, som udforsker området. Gokarten styres med pedaler og et smart rat, og den kan bruges af små børn helt ned til 2 år.

Den vejer blot 11 kg, og den er derfor nem at transportere i bil eller at bære for de voksne, hvis ungerne skal have en pause.

I kan også tage gokart med i for eksempel sommerhus, så ungerne kan spare lidt gåben på den lange ture. Der er masser af muligheder med en pedal gokart til børn, så det er bare med at vælge den rigtige, og så er I klar til leg.

Tags:

Erik Haalo - Wildtoys.dk
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

WildToys.dk - SG
Logo
Enable registration in settings - general