Halloween kostumer til børn

Halloween er den uhyggeligste tid på året, og så er det tid for alle børn til at klæde sig ud – i hyggelige eller uhyggelige kostumer.

Læs med her og få masser af inspiration til forskellige halloweenkostumer til børn. Der er noget for alle aldre og for enhver smag.

Døden / Manden med leen

Manden med leen er det perfekte uhyggelige kostume, som i høj grad passer til allehelgensaftens budskab om at mindes de døde. Manden med leen vil være et oplagt valg for både drenge og piger, som kan lide gys og gru. Der findes mange forskellige afarter af dette kostume – for eksempel med maske, hætte og selvfølgelig en le.

Fortnite

Fortnite er et af de største videospilssensationer i nyere tid, og der er god inspiration at hente fra dette univers, når du skal finde på den næste halloweenudklædning. De mange farverige karakterer fra spillets univers byder nemlig på mange muligheder for både sjove, anderledes og uhyggelige kostumer. Et Fortnite kostume vil være den oplagte idé til en dreng eller pige, der er grebet af spillet.

Græskar

Ingen halloween uden græskar! Hvis du er på udkig efter et kostume, som virkelig rimer på halloween, så er et græskar et virkelig godt valg. Der findes mange forskellige udformninger af græskarkostumet, og det fås som både heldragter, kjoler, bukser og T-shirt, med en hat som stilk og meget andet. Det er det oplagte kostume til halloween, da det netop er symbolet for hele festligheden.

Harry Potter

Harry Potter har en helt særlig plads hos unge mennesker. Den unge troldmand er nemlig let at identificere sig med for mange, og så er hele universet omkring Hogwarts dragende og spændende. Der er masser af udklædningsmuligheder til børn, der vil være Harry Potter eller en af de mange andre karakterer fra universet (fx Voldemort eller Hermione). Desuden er der mange gode tilbehørsmuligheder i form af kapper, tryllestave, ugler, frøer, briller og koste.

Heks

Heks er i sandhed en figur, som mange børn forbinder med halloween og uhygge. En heks kan dog være både god og ond, og derfor er der så mange muligheder med dette kostume. Det klassiske heksekostume vil typisk indebære en sort kjole og en spids hat, men kan også indebære en stor, vortet næse, en kost, en gryde og måske endda en sort kat på skulderen.

Kanin

Hvis dine børn ikke er så pjattede med al uhyggen og de væmmelige kostumer, så kan det være en idé at finde på noget mere blødt og sødt. Udklædning som kanin kan derfor være en rigtig god idé. Der er mange måder at gøre et kaninkostume spændende – for eksempel ved at fokusere på en kendt kanin-karakter. Det kunne være Peter Kanin, Judy Hopps fra Zootropolis eller kaninen fra Alice i Eventyrland.

Kat

Katte har længe været forbundet med uheld og overtro, og derfor er et kattekostume oplagt til halloween. Med dette kostume kan børnene vælge at være en uhyggelig halloween kat (med sort udklædning og grøn sminke om øjnene) eller en sød og nuttet kat med store bløde poter og knurhår. Der er mange spændende muligheder for at tilføje hale og ører til dette kostume.

Klovn

Et klassisk og populært halloween kostume er klovnen. Klovnen kan være både sjov og uhyggelig, og der er således gode muligheder for at finde den perfekte udklædning med et klovnekostume. En sød og venlig klovn kan have en klovnehat, store røde sko og en rød næse, mens en mere uhyggelig klovn kan have en skræmmende maske på, et gebis med hugtænder eller teaterblod på klovnedragten.

Mumie

Mumien er endnu et herligt bud på et klassisk uhyggeligt halloweenkostume. Det er helt og aldeles i højtidens ånd, da mumien repræsenterer, at de døde kommer tilbage og skræmmer de levende. Et mumiekostume kan se ud på flere forskellige måder, og kan være både hvidt, gråt og beige. Det kan også kombineres med farao-tilbehør i form af guldsmykker, masker og egyptiske sandaler.

Prinsesse

Det er mange små pigers drøm at være prinsesse for en dag, så hvorfor ikke finde et halloweenkostume, der rimer på eventyr og kongeriger? Der er både mulighed for at være en klassisk prinsesse med fin kjole, tiara og smykker, men også mulighed for at være en mere uhyggelig halloween prinsesse med sort, trevlet tøj, uglet hår og mørk sminke.

Rumvæsen

Rumvæsenet er et sjovt og anderledes halloweenkostume, som kan udføres på et utal af forskellige måder. Barnet kan være en typisk marsmand i grøn dragt og måske med maske eller antenner på hovedet. Men der er også mulighed for at klæde sig ud som velkendte galaktiske karakterer, for eksempel i form af Yoda fra Star Wars, E.T., eller måske Drax eller Mantis fra Guardians of the Galaxy.

Skelet

Skelettet er et skønt halloweenkostume, som aldrig rigtig går af mode. Det er godt til at skræmme forældre og venner med, og kan udformes på mange forskellige måder. Tilføj for eksempel maske, tophat og stok eller lav hyggelig eller uhyggelig sminke alt efter ønske.

Spøgelse

Et spøgelseskostume er helt oplagt til halloween og er det perfekte kostume til at lave spøg og ballade. Samtidig er det en udklædning, som kan være lige så simpelt eller kompleks, som du ønsker. Du kan enten vælge det klassiske, løstsiddende hvide kostume eller gå efter en mere avanceret udgave med lange, trevlede gevandter og mere udførlig sminke. Du kan også vælge et kostume med sjovt tilbehør som lænker, lanterner eller lysestager.

T-rex

T-rex er det ideelle halloweenkostume til alle børn, der er vilde med dinosaurer. Der findes mange forskellige kostumer, hvoraf nogle er klassiske og andre er mere uhyggelig og rimer på halloween. Der findes både oppustelige T-rex kostumer og nogle af stof.

Vampyr

Vampyren er en skøn, uhyggelig og fantasifuld sagnfigur, der vil være pragtfuld som halloweenkostume. Det er nemt at finde flotte og skræmmende vampyrkostumer til både drenge og piger, og der er mange muligheder for kostumer med sjovt tilbehør som kapper, masker, handsker, hatte og hugtænder.

Zombie

En zombie er en levende død, og derfor passer dette kostume utroligt godt til halloween. Der findes et stort udvalg af spændende zombiekostumer til børn – både nogle helt simple, og nogle mere avancerede med for eksempel flotte sår, parykker og hatte.

Tags:

Erik Haalo - Wildtoys.dk
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

WildToys.dk - SG
Logo
Enable registration in settings - general