Ergobag er alternativet til den traditionelle skoletaske.

Med ergonomiske skoletasker til børn bliver dit barns ryg skånet, og dit barns holdning understøttes.

Med inspiration fra bjergsport er taskerne designet til børn. De anatomisk formede skulderremme øger komforten for dit barn. Vægtforskydningen flytter vægten fra skuldrene og ned til bækkenområdet. Hele tasken kan højdejusteres, så den passer perfekt til dit barns krop.


Satch Pack – Blackjack

  • Den originale

Satch Pack - Blackjack

i samarbejde med PriceRunner

Satch Pack er den originale skoletaske. Den består af to hovedrum med plads til en bærbar.

Der er også et forrum med organizer, som tillader dig at organisere dine ting i mindre rum og lommer.

Der er plads til to drikkedunke på siden af tasken. Tasken indeholder et aftageligt hoftebælte.

Tasken har også en nøglerem, reflekser og en udgang til høretelefoner. I alt vejer tasken 1.200 gram og kan bære 30 liter. Tasken kan fås i mange forskellige farver og mønstre.


Satch Match

  • Sporty

Satch Match

i samarbejde med PriceRunner

Satch Match er den ultimative skoletaske til sportstypen. Den består af to hovedrum med plads til en bærbar.

Der er også et forrum med organizer, som tillader dig at organisere dine ting i mindre rum og lommer. Der er både et rum til en drikkedunk samt en sidelomme med lynlås.

Tasken indeholder et aftageligt hoftebælte. Derudover er der en nøglerem og mulighed for at fastmontere en lygte nederst på tasken.

Bunden af tasken er vandtæt, så du kan stille tasken fra dig hvor som helst. Forrest på tasken er der et specialrum med plads til en cykelhjelm, fodbold eller andet. I alt vejer tasken 1.400 gram og kan bære 30 liter og yderligere 5 liter med specialrummet.


Satch Sleek – Waikiki Blå

  • Lettere og slankere

Satch Sleek - Waikiki Blå

i samarbejde med PriceRunner

Satch Sleek er den lettere og slankere udgave af de andre modeller. Den består af et hovedrum med plads til en bærbar og en mindre forlomme som du for eksempel kan bruge til dit buskort.

Derudover er der et stort organizer rum, som tillader dig at organisere dine ting i mindre rum og lommer.

Der er to rum til drikkedunke. Taskens bund er vandtæt, så du kan stille den fra dig hvor som helst.

Der er reflekser integreret over hele tasken for øget sikkerhed. Tasken har et aftageligt hoftespænde, som reducerer belastningen på skuldrene. I alt vejer tasken 1.100 gram og kan bære 24 liter.


Satch skoletaske tilbud og udsalg

Satch er en kvalitets skoletaske med ergonomisk fokus. Højden kan indstilles så den passer til alle personer mellem 140 centimeter og 180 centimeter. Taskerne er fremstillet af 100% genbrugte flasker og er derfor et innovativt og bæredygtigt alternativ til den traditionelle skoletaske.

Du kan finde Satch skoletasker på tilbud online. Det er en god investering at slå til, da den justerbare højde forlænger levetiden for tasken.

LÆS OGSÅ: Skoletaske test

Populære farver af Satch skoletaske på tilbud

På Pricerunner kan du sammenligne en masse tilbud på Satch skoletasker i forskellige farver som grøn, blå, gul og lilla. Oftest er det tasker i én farve, som kan fås billigst. Her kan du for eksempel finde Satch Pack på tilbud i sort, lyserød eller grå. Satch skoletasker med mønster eller logoer på er oftest lidt dyrere, også når de er på tilbud. Du kan finde Satch Sleek Waikiki skoletasken på tilbud, eller Satch Sleek Botanic Blush i rosa farve. Dog afhænger tilbudsprisen også af hvilken af modeller du leder efter.

Ergobag skoletaske tilbud og udsalg

Ergobag er en kvalitetsskoletaske med ergonomisk fokus. Højden kan indstilles så den passer til alle børn mellem 100 og 150 centimeter. Taskerne er fremstillet af 100% genbrugte flasker, og er derfor et innovativt og bæredygtigt alternativ til den traditionelle skoletaske til børn.

Du kan finde Ergobag skoletasker på tilbud online. Det er en god investering, da det slidstærke materiale og den justerbare højde gør det til en skoletaske, som kan anvendes af dit barn i mange år.