Gymnastikpose til børn – bedste gymnastiktasker 2022

Når det ringer ind til idræt – eller dit barn skal afsted til sport – er det vigtigt at have en god gymnastiktaske med. Her skal være plads til både sko, håndklæde og sportstøj, så dit barn har det hele med til nogle aktive timer.

Desuden må materialet gerne være vandafvisende, så tasken er nemmere at rengøre.

Men hvilken gymnastikpose eller gymnastiktaske er bedst til dit barn i 2022? Udvalget er stort.

Her på siden har vi udvalgt nogle af de mest populære af slagsen fra brands som Beckmann, Ergobag og Hummel – måske én af dem er noget for dit barn?

ANNONCE

Det skal du vide om at købe gymnastikpose til børn

Inden du forelsker dig i en gymnastikpose eller gymnastiktaske med flot design, er det vigtigt at overveje, hvilken der vil passe bedst til netop dit barn.

Overvej fx:

  • Skal tasken kunne hænge fast på skoletasken? 
  • Er det vigtigt, at der er mange rum, så indholdet bliver mere overskueligt for dit barn? 
  • Har dit barn et særligt ønske til design eller motiv? 
  • Hvor stor skal tasken være? 

Hvilken gymnastikpose til børn, der passer bedst til netop dit barn, afhænger derfor i høj grad af alder, temperament og personlighed. Og om tasken ‘bare’ skal bruges til idræt eller om den skal med til fodbold, hvor der både skal være plads til tøj, fodboldstøvler og benskinner.

Mest populære gymnastikposer til børn

Adidas Performance

Her er et rigtigt godt valg til det større barn – enten i de større folkeskoleklasser eller gymnasiet. Gymnastikposen fra adidas består af ét stort rum med plads til både tøj, sko og håndklæde.

Foran på tasken ses et stort adidas logo, som gør gymnastikposen ekstra sej og moderigtig. Den fås både i helt enkle, sorte designs og i mere vovede udgaver – fx et sejt camouflagedesign, der nok skal skabe opsigt i omklædningsrummet.

Gymnastikposen fra adidas Performance er tilmed et bæredygtigt valg, da den er lavet i 100% genanvendt polyester. 

Beckmann

Beckmann er garant for seje gymnastiktasker til det mindre barn. Her er smæk på farverne i flotte designs, som med sikkerhed vil tiltale ethvert barn – fx en sej ninja eller et fint rådyr.

Tasken har både store og små rum, så dit barn nemt kan finde både gymnastikbukser, nøgler og hårbånd. Der er helt styr på ergonomien i denne gymnastiktaske til børn – tasken har nemlig en vatteret ryg og brede, vatterede skulderremme, der kan justeres i længden. 

Som en ekstra detalje har denne Beckmann gymnastiktaske et hoftebælte med spænder, som gør, at den nemt kan klikkes på Beckmann Classics skoletaskerne.

Ergobag

Denne gymnastikpose er den perfekte middelvej mellem en almindelig gymnastikpose og en gymnastiktaske. Den er nemlig enkel i designet som en almindelig gymnastikpose, men foran har den en god lomme til småting, som man kender det fra andre gymnastiktasker.

Ergobag har skabt et væld af modeller, så der både er noget for piger og drenge. 

Gymnastikposen er ekstra praktisk, da den er skabt i et vand- og smudsafvisende materiale, der nemt kan rengøres. Desuden kan den klikkes fast uden på Ergobag Prime-skoletasker, så dit barn mindsker risikoen for at glemme gymnastikposen i skolen.

Hummel

Hummel har lavet flere forskellige gymnastikposer. De har dog dét til fælles, at de alle er prydet af den klassiske Hummel-bi – og så er de simple i både design og farver.

Gymnastikposerne fra Hummel består af ét stort rum med plads til alt fra fodboldstøvler til håndklæde og shorts. Herudover er der et lille rum, som er perfekt til enten nøgler, pung eller lidt makeup. 

Det enkle design gør, at gymnastikposerne er perfekte til det større barn, som mangler en taske til idræt, træning eller sport. Måske en gaveidé til den næste fødselsdag?

Jeva

Leder du efter en god gymnastikpose til idræt, træning eller sport? En gymnastikpose, der skal være helt enkel i både design og udtryk? Så er denne gymnastikpose fra Jeva måske den rette løsning for dig.

Gymnastikposen er kulsort med et hvidt Jeva-logo på forsiden. Stropperne er også sorte, så udtrykket bliver helt simpelt og moderigtigt.

Denne gymnastikpose til børn har ét stort rum, som har god plads til både gymnastiktøj og et vådt håndklæde. Når gymnastikposen ikke er i brug, kan den foldes og fylder ingenting. 

Posen er lavet i nylon.

Meri Meri

Forhandler Totalpris Læs mere
234,00 DKK → Læs mere

Det behøves ikke være kedeligt at fragte idrætstøjet med i skole! Nu kan dit barn få følgeskab af en gymnastikpose formet som fx en bi, mariehøne eller skildpadde. Gymnastikposerne er bløde og lavet i 100% bomuld, så de nemt kan vaskes.

De fine gymnastikposer fra Meri Meri er perfekte til idrætstimen – men kan også sagtens bruges som børnehave- eller vuggestuetaske. 

Gymnastikposen fra Meri Meri består af ét stort rum og bæres på ryggen med de to snore. Ingen dikkedarer. Denne gymnastikpose vil helt sikkert blive et hit hos de små!

Nike

Også Nike har lavet flere udgaver af deres gymnastikpose til børn. Posen er perfekt at tage på ryggen, når turen går til træningscentret, til fritidsaktiviteter eller bare til idrætstimen en tirsdag formiddag.

Er du til et simpelt sort design, eller ønsker du noget mere farverigt? Nike kan levere begge dele. Alle designs bærer dog det velkendte Nike Swoosh-logo på forsiden. 

Gymnastikposen fra Nike består af ét stort rum, som har plads til alt det essentielle, og den bæres på ryggen med to stropper, som også fungerer som lukkeanordning. 

Med et par Nike sneakers og træningstøj er stilen komplet.

Satch

Her er endnu en praktisk gymnastikpose, som nemt kan klikkes på skoletaskerne fra samme mærke. Det er en super smart måde at undgå, at dit barn hele tiden glemmer gymnastikposen i skolen eller på vej hjem i bussen.

Gymnastikposen har både ét stort rum til gymnastiktøj og håndklæde og et ekstra rum foran til mindre sager. Posen bæres på ryggen ved hjælp af to skulderstropper i farver, der passer til resten af gymnastikposen. 

Satch produkterne er lavet af 100% genanvendt plast fra PET-flasker. Desuden er de nemme at rengøre, da de er vand- og smudsafvisende.

Tags:

Erik Haalo - Wildtoys.dk
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

WildToys.dk - SG
Logo
Enable registration in settings - general