BRIO gåvogn i rød/sort – tilbud 2022

Igennem tiden har Brios gåvogn været den foretrukne gåvogn for mange børn.

Med et flot og tidløst design har børn i mange generationer kunne udvikle sin balance og gang.

Fordi gåvognens dæk er lavet af gummi, kan dit barn både få glæde af en gåvogn indenfor og udenfor.

På denne side har vi fundet de bedste tilbud lige nu på BRIO gåvogne.

ANNONCE

BRIO gåvogn tilbud

Søg i databasen over tilbud på BRIO gåvogne

Er du på udkig efter et godt tilbud på et BRIO gåvogne? I denne sektion har vi samlet tilbud på populære gåvogne fra BRIO. Vælg en af de de bedste tilbud i tabellen nedenunder. Vi indhenter priser og tilbud flere gange om ugen hos flere populære forhandlere.

Vis kun tilbud?
Søg..
Viser
gåvogne
TILBUD 28%
319 kr.
449 kr.
BRIO gåvogn - Sort
TILBUD 28%
319 kr.
449 kr.
BRIO gåvogn - Gul/rød
323 kr.
BRIO Gåvogn, Sort (31351)
323 kr.
BRIO Gåvogn, Sort (31351)
359 kr.
BRIO gåvogn rød
359 kr.
BRIO gåvogn sort
399 kr.
Brio Gåvogn I Træ - Sort

Brio gåvogn tilbud

Populære Brio gåvogn modeller

Fælles for alle Brio gåvogne er det flotte design i træ, som giver dit barn mulighed for timevis af sjov. Alle gåvogne er gode, når dit barn skal lære at stå, lære at gå og udvikle sin balance. 

Brio Lær-at-gå Gåvogn

Denne gåvogn har lakeret metalhåndtag og en justerbar bremse. Dermed kan du tilpasse dit barns fart, så vognen holder trit med dit barns udvikling. Gåvognen anbefales til børn fra 9 måneder. 

Brio Gåvogn med klodser

Denne gåvogn har et styr af træ og gummihjul. Udover at træne dit barns gang og balance, så byder de tilhørende kloder på udvikling af dit barns finmotorik og logik. Denne model har også en bremsefunktion. 

Ride on Racerbil

Denne racerbil lader dit barn udvikle sin balance med dens køreoplevelse. Dit barn bruger sine fødder til at skubbe sig frem. Med et rat får dit barn også mulighed for at øve sine evner til at styre, mens der er fart på. Modellen er lavet af træ og har en flot rød farve. Modellen er beregnet til børn under 36 måneder eller med en kropsvægt under 25 kilo. 

Ride on Gravhund

Denne løbecykel ligner en gravhund og er lavet til at udvikle dit barns balance. Dit barn bruger sine fødder til at skubbe sig frem. Hovedet fungerer som styr, så dit barn kan øve sine evner til at styre, når der er fart på. Hundens hale kan logre af glæde, når dit barn kører. Modellen er beregnet til børn under 36 måneder eller med en kropsvægt på under 25 kilo. 

Populære Brio gåvogn farver

Brio gåvogn kan fås i tre forskellige farver. Du kan købe en sort gåvogn med røde hjul og et hvidt styr. Derudover kan du købe en rød og gul gåvogn med røde hjul og hvidt styr, eller en rød gåvogn med røde hjul og et hvidt styr.

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

WildToys.dk - SG
Logo
Enable registration in settings - general