Et gyngestativ er det mest klassiske, enkleste legeredskab du kan anskaffe til din have.

Du gyngede på et gyngestativ, din mor gyngede på et gyngestativ og nu skal dine børn gynge på et.

Gyngestativet er timevis af sjov til en fornuftig pris og så kan du få det i gode materialer som træ og jern, der holder længe og som ikke kræver så meget vedligehold.

På denne side har vi samlet tilbud på populære gyngestativer.

Vi opdaterer priser hver uge, så du kan søge efter tilbud og finde lige det gyngestativ der passer til din have.

Brug filterfunktionerne til at søge i udvalget.

God fornøjelse.

Se alle tilbud her

Billigt gyngestativ – guide til køb

Find et godt tilbud på et gyngestativ

Har du en have og har du et eller måske flere børn som, ligesom så mange andre, elsker at lege og være aktive udenfor. Så vil et gyngestativ helt sikkert bringe stor glæde, næsten uanset hvor gamle dine børn er.

Dit valg af det nye gyngestativ afhænger frem for alt af, hvor mange børn der skal være plads til, samt hvor meget plads der er i din have. Og præcis derfor kan du vælge mellem flere forskellige slags som blandt andet et gyngestativ med rutchebane, et med rutchebane og legetårn og forskellige gyngestativer i træ.

Er du ude efter at finde et godt og solidt billigt gyngestativ til ungerne, så kan der være en del penge at spare – særligt hvis du vælger at købe et på tilbud.

Sikkerhed er det vigtigste når du køber et gyngestativ. Sørg for at overholde regler og anbefalinger om nedgravning af stolper og andet. Du kan læse mere på Bolius.

Typer af gyngestativer

Solidt gyngestativ

En gynge hører til blandt de klassiske legeredskaber, og har altid været en af børnenes favoritter på legepladsen. Men et gyngestativ er også mere end det. For gyngestativet er en vigtig del i at styrke og udvikle dit barns motorik og balance.

Derfor er det også vigtigt, at du vælger et solidt gyngestativ, som står godt og solidt plantet i jorden, uden at der er risiko for, at det vælter. Det gælder selvfølgelig også, selvom du vælger et gyngestativ, der er på tilbud.

Dertil kommer hvor stort gyngestativet skal være, og her findes der flere forskellige slags at vælge mellem. Der findes både varianter til et barn, til to eller flere, men også til de helt små og til de lidt større børn, som har brug for, at der er mere end blot en gynge.

Gyngestativ med rutchebane

Du kan vælge mellem mange forskellige gyngestativer som for eksempel de klassiske gyngestativer med to gynger.

Men har du mere plads og måske også flere børn, der gerne vil lege sammen, så er et gyngestativ med rutchebane værd at overveje.

Gyngestativ med rutchebane og legetårn

Gyngestativ med rutsjebane og legetårn

Er børnene til gengæld vilde med at gynge, klatre og rutche, så kan du vælge et gyngestativ, som er lavet som et samlet sæt. Her kan ungerne boltre sig i timevis og der er god plads til alle, uden at det er nødvendigt at lade gyngen gå på omgang.

Gyngestativ i træ

Er du ude efter at finde et solidt gyngestativ, men gerne et på tilbud, så findes der også her et stort udvalg. Det handler blot om at kigge sig lidt omkring.

Brugt gyngestativ

Hvor køber man et brugt gyngestativ?

Alt afhængig af, hvilket et gyngestativ du er på udkig efter, så findes der som hos mange andre populære produkter et mindre marked af brugte gyngestativer. Du kan derfor sagtens være heldig at finde et brugt gyngestativ, som kan holde i mange år endnu til en fremragende pris, selvom det er brugt.

Uanset hvilket et gyngestativ du ender med at vælge, vil dine børn uden tvivl blive lykkelige med en flot gynge i haven. Det gælder uanset, om gyngestativet er nyt eller købt på tilbud.

Se alle tilbud her