Oppustelig hoppeborg til haven

Boing! Boing! En hoppeborg er garanti for grin og glæde i haven, uanset om du inviterer til den store fødselsdag eller bare vil have det fedeste legetøj hele sommeren.

En oppustelig hoppeborg er billigere end du tror og er et godt alternativ til at leje (og med meget færre regler).

I denne test har vi fundet 10+ af de fedeste, sjoveste og vildeste hoppeborge fra populære brands som Happy Hop.

Der er hoppeborge med rutsjebaner, hoppeborge med vandleg og hoppeborge med forhindringsbaner. Se dem alle sammen her.

God fornøjelse.

Indholdsfortegnelse

ANNONCE

Lille hoppeborg

I dette afsnit finder du små hoppeborge, der er velegnede til mindre haver, sommerhuse, kolonihaver og lignende.

Happy Hop - Klovn med rutsjebane

Forhandler Levering Totalpris Læs mere
0,00 DKK 1.549,00 DKK → Læs mere
0,00 DKK 1.849,95 DKK → Læs mere
0,00 DKK 2.165,00 DKK → Læs mere


Vores første hoppeborg er fra Happy Hop og det er et navn du kommer til at høre igen og igen i vores test. Happy Hop er nemlig markedsførende på hoppeborge til haven, herhjemme og i hele verden. Her har vi valgt en af deres mindre modeller i sjovt klovnetema.

Hoppeborgen har plads til 2 børn med et overfladeareal på 6,5 m2 og har en sjov rutsjebane som også fungerer som indgang til hoppeborgen.

Hoppeborger er, som alle Happy Hops hoppeborge, lavet i tyk vinyl med ekstra sikre syninger. Den er punkterfri og vandsikker.

Der medfølger også:

 • Blæser
 • Jordforankring
 • Taske til opbevaring

Happy Hop Firework

Forhandler Levering Totalpris Læs mere
0,00 DKK 1.849,95 DKK → Læs mere
0,00 DKK 1.999,00 DKK → Læs mere
0,00 DKK 2.165,00 DKK → Læs mere

Hoppeborg nummer 2 er også fra Happy Hop og er en af de mindste hoppeborge, fordi vi synes alle skal kunne have plads til en Happy Hop hoppeborg!

Happy Hops hoppeborge er i super kvalitet uanset størrelse og det er denne sjove hoppeborg med fest og fyrværkeri tema da også.

Hoppeborgens tema leder tankerne hen på eventyr og prinser og prinsesser, så hvis du har børn der er vilde med det, så vil de helt sikkert kunne få fantasien i gang med denne hoppebord.

Hoppeborgen har en hoppeflade på ca. 5 meter.

Den er punkterfri og vandtæt, men husk at læse sikkerhedsmanualen der medfølger.

Der medfølger også:

 • Blæser
 • Jordforankring
 • Taske til opbevaring

Fisher Price hoppeborg

Forhandler Levering Totalpris Læs mere
0,00 DKK 579,00 DKK → Læs mere
0,00 DKK 672,00 DKK → Læs mere

En hoppeborg til de mindste. Denne lille hoppeborg er 114cm i højden og ca. 1,75 meter på hver led, så der er plads til en eller to eller måske endda tre tumlinger, der kan hygge sig i haven, mens forældrene holder opsyn.

Hoppeborgen kan tåle op til 85kg der hopper samtidig, så du må selv regne på hvor mange børn du får plads til.

Fisher-Price er et kendt legetøjs brand, som du sikkert allerede kender og sikkerheden burde være i orden. Siderne i hoppeborgen er lavet i gennemsigtigt mesh materiale og kan tages af.

Bestway Spring N’ Slide

Forhandler Levering Totalpris Læs mere
0,00 DKK 1.100,00 DKK → Læs mere
0,00 DKK 1.395,00 DKK → Læs mere
0,00 DKK 1.586,00 DKK → Læs mere

Sjov og cool lille hoppeborg med rutsjebane fra Bestway.

Bestway er nok mest kendt for deres super fede oppustelige vandrutsjebaner, men de laver altså også hoppeborge, så som denne lille hoppeborg, der alligevel er stor nok til at have plads til 3 børn i alderen 3 – 8 år.

Hoppeborgen har flotte farver med rød, blå og turkis, der passer neutralt ind i alle haver og til både drenge og piger.

Siderne i hoppeborgen er lavet i gennemsigtig mesh materiale, der er sikkert og holdbart, samtidig med at forældre kan holde øje.

Intex Shoot'N Bounce

Forhandler Levering Totalpris Læs mere
0,00 DKK 539,00 DKK → Læs mere
0,00 DKK 559,00 DKK → Læs mere
0,00 DKK 649,95 DKK → Læs mere

Testens måske længste og mærkeligste navn for denne sjove og unikke hoppeborg, der er en mellemting mellem en trampolin, basketball kurv og hoppeborg.

Intex Jump-O-Lene er en rund hoppeborg med en medfølgende basketball kurv, hvor det gælder om at hoppe og skyde og score. Det kan der nok komme meget sjov ud af.

Hoppepuden er velegnet til børn i alderen 3 – 6 år.

Stor hoppeborg

Disse store hoppeborge er for vilde! Her finder du de vildeste hoppeborge, som du bare kunne drømme om som barn, men som nu kan blive dit og gøre din have til et legeland som alle vil misunde.

Vi har udvalgt en del modeller fra Happy Hop, som er førende i verden af hoppeborge. Der er hoppeborge med forhindringsbane, med vandrutsjebane (se næste afsnit også) og meget mere.

Happy Hop Bouncy Castle

Forhandler Levering Totalpris Læs mere
0,00 DKK 4.999,00 DKK → Læs mere

Den vildeste, sjoveste, sejeste hoppeborg du nogensinde har set. Hvis du havde haft denne hoppeborg da du var barn, var du faldet bagover af ren begejstring!

Her er vi med en hoppeborg, der presser grænserne for hvad man kan få som privat. Skal du holde den vildeste sommerfest for en masse unger, så får du hvad du skal bruge her.

Det bedste af det hele? Den puster sig selv op på få minutter. Klar, parat, leg, også i en omskiftelig sommer.

Denne hoppeborg har det hele, vi nævner i flæng:

 • Rutsjebane
 • Hoppeborg
 • Boldpool
 • Klatre
 • Dart
 • Basketball

Wow! Så er der altså dømt have det sjovt i mange timer.

Hoppeborgen er godkendt til op til 6 børn samtidig eller maks 400kg. Du får selvfølgelig alt det nødvendige udstyr med når du køber så som blæser og jordforankring.

Happy Hop med forhindringsbane

Forhandler Levering Totalpris Læs mere
0,00 DKK 0,00 DKK → Læs mere

Er dine børn nogle rigtige vildbasser, der vil være mulige deltagere til Ninja Warrior om nogle år? I så fald kan du ligeså godt lade dem begynde med at øve sig tidligt og hvorfor ikke med denne fantastiske hoppeborg og forhindringsbane fra Happy Hop.

Hvis du skal købe en forhindringsbane og hoppeborg, så kan du ligeså godt gøre det fra Happy Hop, som vel nok er verdens førende producent af hoppeborge til private. Der er tyk vinyl alle steder, med holdbare syninger og mesh i siderne, så du kan holde øje.

Denne hoppeborg er bygget op med forhindringer på selve hoppepuden, så man kan dyste med vennerne om hvem der først kommer igennem og ud på den store rutsjebane og først i mål.

Hoppeborgen har en maks brugervægt på 180kg og er derfor anbefalet til maks 4 børn samtidig.

Der medfølger alt det nødvendige udstyr, blæser, forankring, opbevaring og lappegrej.

Happy Hop Playcenter

Forhandler Levering Totalpris Læs mere
0,00 DKK 5.599,00 DKK → Læs mere

Det er altså ikke fordi vi har en særlig aftale med Happy Hop at vi her har hoppeborg nummer 3 fra Happy Hop i dette afsnit. Nej, det er jo fordi at Happy Hop bare en hulens masse fede hoppeborge, særligt når ser på de større af slagsen.

Denne hedder Playcenter og har det navn fordi man kan lege en masse forskelligt på den. Du kan klatre, du kan spille basket, du kan rutsje og du kan selvfølgelig hoppe løs på hoppepuden. Derrfor hedder den også “6-i-1” af indlysende årsager.

Denne store hoppeborg i flotte farver kan tåle en maks belastning på 180kg og det svarer til 4 børn samtidig.

Der medfølger alt det nødvendige udstyr, blæser, forankring, opbevaring og lappegrej.

Happy Hop Dragon Quest

Forhandler Levering Totalpris Læs mere
0,00 DKK 2.794,00 DKK → Læs mere

Vi runder vores afsnit med store hoppeborge af med denne perle af en hoppeborg fra Happy Hop.

Tag lige og se på den. Hvor fed er den ikke?

Hvis du har børn der er bare lidt interesseret i eventyr og drager, så kommer de da til at blive absolut ellevilde for at bruge både krop og fantasi i denne hoppeborg.

Lur lige dragen der gemmer på en boldpool til venstre. Får du ikke lyst til at være 7 år igen? Det tror jeg nok du gør.

Hoppeborgen har selvfølgelig også en stor hoppepude, hvor siderne er helt synlige og gennemsigtige i mesh materiale, så du kan holde øje med løjerne på afstand. Der er en rutsjebane også.

Der medfølger alt det nødvendige udstyr, blæser, forankring, opbevaring og lappegrej.

Hoppeborg med vand

Indtil nu har vi set på hoppeborge i forskellig størrelse, men det var kun hoppeborge. Hvis du vil give den lidt mere gas og gøre naboen endnu mere misundelig, hvorfor så ikke kombinere sommer, sol og … vand? Disse hoppeborge er nemlig også vandland. 

Oppustelige vandland altså. Mon ikke det kunne være et hit, hvis vi får en vild sommer som for et par år siden? Det tror jeg nok. Du kan i øvrigt se flere oppustelige hoppeborge med vand, hvis du klikker på linket nedenunder.

Happy Hop Splashwave Fun Zone

Forhandler Levering Totalpris Læs mere
0,00 DKK 2.794,00 DKK → Læs mere

Tror du lige dine børn kunne tænke sig deres eget vandland i haven? Ja, det er dumt spørgsmål, for selvfølgelig ville de blive ellevilde i varmen, når far/mor kommer hjem med Happy Hop Splashwave Fun Zone. Skørt navn, men det er også en skør hoppeborg, så det passer.

Denne kæmpestore hoppeborg er nærmest sin egen sommerland, for i tillæg til vandrutsjebane og pool er der også boldkasse, hoppepude, kravlevæg og tunnel og mulighed for at spille basketball og dart.

Der er time efter time af leg her, som børnene kan få tiden til at gå med. Så burde det være muligt for dig at få lidt tid til dig selv også.

Happy Hop Castle Pool

Forhandler Levering Totalpris Læs mere
0,00 DKK 1.999,00 DKK → Læs mere

Hoppeborg med … vandrutsjebane OG pool? Ja, den er god nok og til en fair pris, så hvis du vil være populær med ungerne, så ved du godt hvad du skal ikke?

Denne hoppeborg fra Happy Hop kan bruges både med og uden vand, men hvis den skal være rigtig sjov, så tilslutter du den til vand, så den kan lave rutsjebanen om til en vandrutsjebanen. Gør du det kan man nemlig gå direkte fra hoppepuden og rutsje ned i bassinet.

Det er da fedt! Perfekt til en varm sommerdag, hvor man skal afkøles en gang imellem og så i gang igen.

Hoppeborgen er beregnet til maks 2 børn af gangen og total maksvægt på 90kg.

Oppustelig fodboldbane

Hvis du tænker at fodbold er sjovt og hoppeborge er sjovt og derfor må fodbold på en hoppeborg være endnu sjovere… så har du da fuldstændig ret. Du er skarp, ven!

Happy Hop oppustelig bane

Forhandler Levering Totalpris Læs mere
0,00 DKK 3.934,00 DKK → Læs mere
0,00 DKK 3.999,00 DKK → Læs mere

Det er bare super sjovt at spille bold med vennerne og det er endnu sjovere hvis du spiller på denne oppustelige fodboldbane, der måler 8 meter i længden og lidt over 3 meter i bredden. Så gælder det om at have styr på sine driblinger!

Hvis I er mere til basketbold eller volley, så er det også en mulighed, for denne bane er en rigtig 3-i-1.

En bonus ved denne oppustelige fodboldbane er at børnene ikke bliver væk, så mor og far kan tage en slapper.

We will be happy to hear your thoughts

Skriv en kommentar