Berg trampoliner er kvalitet og sikkerhed, uanset hvilken en af de mange trampoliner du vælger. Trampolinerne står i høj kurs – særligt hos mange danske børnefamilier, fordi trampolinerne er lig med høj sikkerhed og gode produkter.

Trampolinerne fra Berg er designet til både børn og voksne, og findes derfor i mange forskellige serier og former, som er tilpasset alle aldre. For eksempel har en trampolin til voksne ofte et mere fast opspring, hvor imod trampoliner til små børn har et blødere og mere jævnt opspring.

På denne side har vi fundet tilbud på BERG trampoliner. Vi opdaterer priser og produkter hver uge, så du kan være sikker på at finde et godt tilbud.

Se alle tilbud

Guide til køb af BERG trampoliner

Berg trampolin typer

Da de mange trampoliner fra det velkendte brand er lig med gode produkter, findes der også flere forskelllige slags, som du kan vælge imellem.

En trampolin findes nemlig ikke kun som den store variant, som står ovenpå jorden. Den findes også i varianter, som er beregnet til nedgravning, og dermed er mindre dominerende, når de står i haven.

Inground trampoliner

Inground trampoliner hører til de trampoliner, som er beregnet til at grave ned i haven. Trampolinerne er indenfor de seneste år blevet populære, fordi de ikke længere er helt så synlige og dominerende, som hvis de stod på jorden. Trampolinen stikker typisk 10-25 cm op over jordoverfladen, hvilket betyder, at du ikke behøver at grave et dybt hul, som du skal gøre, hvis du vælger en flatground trampolin.

Med en Inground trampolin er det heller ikke nødvendigt at benytte et sikkerhedsnet, fordi der er en langt mindre fald afstand, end hvis det er en trampolin, som står på jorden. Har du mindre børn, vil de helt sikkert også bruge trampolinen meget mere, fordi den er nem at kravle op og ned af på egen hånd.

Flatground trampoliner

En flatground trampolin flugter med græsplænen, og er derfor mere diskret end en Inground trampolin. Derfor er Flatground-trampolinerne også blevet mere og mere populære, fordi mange, særligt børnefamilier, gerne vil have, at trampolinen bliver mere diskret.

Above ground trampoliner

Som navnet siger, er en Above ground trampolin en trampolin, som er beregnet til at stå ovenpå jorden. Above trampolinerne er praktiske, fordi de til dels er nemme at flytte, hvis du får brug for det. Trampolinerne kræver et sikkerhedsnet for at forhindre børn og voksne i at falde ud over kanten.

Vil du finde det bedste tilbud på en trampolin? Så besøg Tilbudskongen.dk, der giver dig et komplet overblik over alle trampolin tilbud lige nu.

Former på BERG trampoliner

Firkantet BERG trampolin

Vælger du en firkantet trampolin, vil springene blive langt kraftigere, end hvis du vælger en traditionel rund trampolin.

Rund BERG trampolin

De runde trampoliner fra Berg hører til de populære trampoliner, og ofte er det også den variant, du møder rundt omkring i de danske haver. På trampolinens midte er det muligt at lave et blødt spring, fordi fjedrene i trampolinen aktiveres, mens du springer.

Oval BERG trampolin

Den ovale trampolin er den perfekte kombination af en rektangulær og en rund trampolin. Den har en lang og bred hoppe overflade, som betyder at man lander blødt og sikkert på midt på trampolinen.

Populære Berg trampoliner

Vælger du en af de mange forskellige trampoliner fra Berg, findes der, som hos mange andre brands, også nogle særligt populære varianter. For eksempel Berg Favorit, Berg Champion og Berg Elite.

BERG Favorit

Vælger du en firkantet trampolin, vil springene blive langt kraftigere, end hvis du vælger en traditionel rund trampolin.

BERG Champion

De runde trampoliner fra Berg hører til de populære trampoliner, og ofte er det også den variant, du møder rundt omkring i de danske haver. På trampolinens midte er det muligt at lave et blødt spring, fordi fjedrene i trampolinen aktiveres, mens du springer.

BERG Elite

Hvis du vælger en oval trampolin, får du en trampolin med en bred og lang hoppeflade. Trampolinens ovale form sørger for, at dine spring ender i, at du lander sikkert på trampolinens midte.

Populære størrelser på Berg trampoliner

  • 200
  • 270
  • 330
  • 380
  • 430
  • 520

Se alle tilbud