Billig trampolin – Havetrampolin tilbud

Boing! Boing! Havetrampolinen er blevet danskernes foretrukne legeredskab i haven.

Det forstår vi godt, for trampolinen er både sjov og udfordrende, og så siger alle eksperter at den træner koordination, balance, motorik og andre gode ting hos børnene.

En havetrampolin kan være en større udgift, men det behøver ikke være det.

Der er penge at spare på tilbud. Derfor har vi samlet de bedste tilbud lige nu på denne side. 

Priser og udvalg opdateres hver uge, så du kan finde det bedste tilbud lige nu.

God fornøjelse!

ANNONCE

Havetrampolin tilbud

Søg i databasen over tilbud på havetrampoliner

Er du på udkig efter et godt tilbud på billige havetrampoliner? I denne sektion har vi samlet tilbud på billige havetrampoliner. Vælg en af de de bedste tilbud i tabellen nedenunder. Vi indhenter priser og tilbud flere gange om ugen hos flere populære forhandlere.

Vælg pris
Vis kun tilbud?
Vælg type
Vælg form
Viser
trampoliner
739 kr.
Pinepeak Trampolin Small inkl. Sikkerhedsnet
809 kr.
BERG Grand Cover Extra 350 Sort
829 kr.
BERG Cover Extra Grøn 380 til trampolin
829 kr.
BERG Ultim Cover Extra 330 Grøn
829 kr.
BERG Ultim Cover Extra 330 Grå
829 kr.
BERG Cover Extra 380 Sort
829 kr.
BERG Ultim Cover Extra 330 Sort
829 kr.
BERG Cover Extra 380 Sort
829 kr.
BERG Cover Extra Grå 380 til trampolin
839 kr.
Cover Deluxe Grøn - Ultim 410 cm
839 kr.
Cover Deluxe Grå - Ultim 410 cm
849 kr.
BERG - Grand Trampolin Overtræk Extra 470 cm - Grøn
TILBUD 10%
899 kr.
999 kr.
Salta overtræk til trampolin - 244 x 427 cm
899 kr.
BERG - Grand Trampolin Overtræk Extra 520 cm - Grøn
899 kr.
BERG - Grand Trampolin Overtræk Extra 520 cm - Grøn
909 kr.
BERG Grand Cover Extra 350 grøn
909 kr.
BERG Grand Cover Extra 350 grøn
909 kr.
BERG Cover Extra Grøn 430 til trampolin Overtræk til trampolin
909 kr.
BERG Cover Extra 430 Sort
909 kr.
BERG Cover Extra 430 Sort
909 kr.
BERG Cover Extra Grå 430 til trampolin Overtræk til trampolin
919 kr.
Cover Deluxe Ultim 500 x 300 cm
929 kr.
BERG Ultim Cover Extra 410 Sort
969 kr.
BERG Grand Cover Extra 470 Sort 1
999 kr.
BERG Grand Cover Extra 520 Sort
TILBUD 0%
999 kr.
1000 kr.
Odin Trampolin 100cm
1019 kr.
BERG Ultim Cover Extra 410 Grøn
1019 kr.
BERG Ultim Cover Extra 410 Grå
1059 kr.
BERG Grand Cover Extra 470 Grøn
1089 kr.
BERG Grand Cover Extra 520 grøn
1089 kr.
BERG Grand Cover Extra 520 grå
1089 kr.
BERG Ultim Cover Extra 500 Flatground
TILBUD 0%
1099 kr.
1100 kr.
Odin Trampolin 120cm
1181 kr.
EXIT - Silhouette In Ground Trampolin ø 183 cm med Sikkerhedsnet - Sort
1319 kr.
Game On Sport Trampolin Jumpline 244 cm, Sort
1395 kr.
Comfort sikkerhedsnet (kun nettet) - 430 cm

Havetrampolin tilbud - guide til køb

Havetrampoliner er et must-have i enhver børnefamilie. Næst efter en god sandkasse og et flot gyngestativ er havetrampolinen nok danskernes foretrukne legeredskab i haven.

Ligesom ved mange andre populære produkter, kan der være en del penge at spare, hvis du vælger at købe en, der er på tilbud.

Derfor skal du købe en havetrampolin

En havetrampolin er det perfekte udstyr til haven med børn, det gælder næsten uanset, hvor gamle de er. Havetrampolinen er nemlig ikke forbeholdt de mindste, den er også god for store børn, som for eksempel gerne vil træne deres fysiske form og koordination.

Den er derfor ikke bare lavet til sjov og ballade, men er også en rigtig god måde for børnene at træne deres balance, motorik og koordinationsevne.

Når du køber en havetrampolin på tilbud, er det ene og alene prisen, du går på kompromis med, det er stadig de samme gode trampoliner fra mærker som BERG, Salta og Jumpmaster vi har fundet.

Det gælder uanset, om du vælger en fritstående havetrampolin, eller om du vælger en af dem, der skal graves ned – en af de såkaldte InGround havetrampoliner.

Typer af havetrampoliner

Fritstående eller nedgravet?

Der findes flere forskellige typer af havetrampoliner, som enten er beregnet til at kunne stå frit i haven, eller som er beregnet til at grave ned i jorden.

Den fritstående havetrampolin er den klassiske runde trampolin, der er beregnet til at stå i haven med et stort net rundt om. Fordelen ved at vælge en trampolin over jorden er, at den er nem at flytte samt nem at sætte op, og sikkerhedsnettet rundt om trampolinen forhindrer børnene i at falde ud over kanten.

En havetrampolin til nedgravning, en såkaldt InGround, er let at komme ind og ud af, fordi den ligger i samme højde som græsset. Det er heller ikke muligt for dyr og mennesker at kravle ind under den, når den er i brug, hvilket forhindrer nogen i at komme alvorligt til skade.

Selvom de nedgravede havetrampoliner kræver, at du skal igang med at grave, fylder den ikke helt så meget i haven, som en fritstående model.

Den klassiske havetrampolin står på ben og har et sikkerhedsnet

 

Risikoen ved at falde ud over kanten er også væsentlig mindre, fordi børnene ikke falder ret langt.

Vælger du en InGround havetrampolin, er hullets størrelse og udformning ekstremt vigtig for at opnå den største sikkerhed, når børnene skal hoppe.

Den runde havetrampolin er mest populær, men der kan være gode argumenter for en firkantet

Form

Formen på din havetrampolin har også en betydning for, om den bliver en succes eller ej. Og her er der flere muligheder at vælge imellem. 

Du kan vælge en klassisk rund variant, men du kan også vælge en oval, en firkantet og endda en aflang havetrampolin, alt efter dine og din families personlige behov.

Hvilken havetrampolin du ender med at vælge, er op til dig, men ofte spiller pladsen i haven og din indretningssans en afgørende rolle for, om havetrampolinen bliver en succes.

Størrelse

Skal du ud og investere i en god havetrampolin, er det en god ide at overveje, hvor stor den skal være.

Store havetrampoliner giver en stor hoppeflade, hvilket mindsker risikoen for, at børnene hopper ind i hinanden, hvis der er flere, der hopper på samme tid.

Endvidere kan den store overflade også holde til mere vægt, hvilket betyder, at de voksne også sagtens kan være med til at hoppe.

En stor trampolin er god hvis vennerne kommer på besøg

Populære brands

Berg

Vælger du en havetrampolin på tilbud fra det hollandske mærke Berg, er du sikret en trampolin, hvor både sikkerhed og kvalitet er i absolut top. Trampolinerne bliver jævnligt testet, og dugen på en Berg havetrampolin er syet direkte fast til leddet, som er med til at give børnene nogle jævne hop.

Berg byder på et stort udvalg af gode havetrampoliner, alt lige fra dem på ben til dem der er beregnet til nedgravning i haven, InGround. Endvidere findes Berg trampolinerne også til mere profeesionelt brug, som for eksempel til springudøvere.

Jumpmaster

Jumpmaster hører til blandt de nye udbydere af de populære havetrampoliner. Men selvom er mærket er nyt, så scorer trampolinerne fra Jumpmaster toppoint. Både når det handler om sikkerhed, men også når det handler om trampolinernes holdbarhed.

Trampolinerne fra Jumpmaster er godt beskyttet mod rust, falmede farver og slidtage. Og derfor kan du og børnene sagtens have glæde af en havetrampolin fra Jumpmaster i flere år.

Salta

Det hollandske brand Salta laver havetrampoliner, hvor sikkerhed, kvalitet og holdbarhed altid går hånd i hånd. Salta havetrampoliner findes i en fornuftig prisklasse, og vælger du en model på tilbud, får du en havetrampolin, som lever op til de høje standarder til en attraktiv pris.

En Salta havetrampolin er ligeledes modstandsdygtig overfor rust og slidtage. Rammen omkring trampolinen er udstyret med en tyk galvaniseret stålramme, som er korrosionsbestandig. Ligeledes er en havetrampolin fra Salta lavet med koniske fjedre, som giver en optimal springkomfort, når børnene skal hoppe og lave seje tricks.

God fornøjelse med jeres havetrampolin

Lige meget hvilken en trampolin på tilbud du ender med at vælge, er en ting sikkert. Uanset om du er barn, voksen eller midt imellem, så vil en havetrampolin uden tvivl kunne skabe glæde i haven. Både til leg, men også til når du som voksen, trænger til at få pulsen i vejret og komme i en god fysisk form.

Det samme gælder sikkerheden, og uanset hvilken en type af trampolin du ender med at vælge, så skal sikkerheden altid gå forrest. Har det regnet, og er hoppedugen derfor våd og glat, anbefales det ikke at hoppe, fordi det kan være farligt. Og selvom børn elsker at hoppe på trampolinen sammen, så bør de undgå det. Chancen for at de hopper ind i hinanden og støder hovederne sammen, er stor. Så sørg derfor altid for, at de hopper alene.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

WildToys.dk - SG
Logo
Enable registration in settings - general