Salta er et hollandsk brand, som er kendt for sit store udvalg af trampoliner i høj kvalitet, til en billig pris.

Salta er derfor din garanti for, at få en stabil trampolin af god kvalitet til en fornuftig pris, hvor alle kan være med.

På denne side finder du gode tilbud på Salta trampoliner fra danske forhandlere.

Billige Salta trampoliner

Søg i databasen over Salta trampoliner

Er du på udkig efter et godt tilbud på de populære Salta trampoliner? I denne sektion har vi samlet tilbud på billige trampoliner. Vælg en af de de bedste tilbud i tabellen nedenunder. Vi indhenter priser og tilbud flere gange om ugen hos flere populære forhandlere.

Se alle tilbud

Guide til køb af Salta trampoliner

Er du på udkig efter en ny trampolin, så er de mange forskellige trampoliner fra Salta et godt valg. Det gælder i høj grad også dem du finder på tilbud.

Ligesom ved mange andre produkter, kan der være penge at spare, hvis du finder en trampolin der er på tilbud, for eksempel Salta trampolin.

Trampolinerne fra Salta findes i flere forskellige størrelser samt forskellige former, så der er rig mulighed for at alle i familien, kan være med til at hoppe. Hver eneste trampolin er udstyret med en tyk ramme i galvaniseret stål, som er modstandsdygtig overfor rust og slid.

Trampolinerne er også fremstillet med koniske fjedre, der er med til at sikre en optimal spring komfort, som gør hvert enkelt spring ekstra godt. Trampolinerne fra Salta, er endvidere designet med en ekstra bred og tyk kantmåtte samt springmåtte, som er lavet af slidstærke materialer, der sikrer dig en trampolin der kan holde de næste mange år.

Salta trampolin typer

De mest populære trampolin typer fra Salta, er modeller med enten stålrammer, eller modeller som er beregnet til nedgravning.

Formen på Salta trampolinerne spænder lige fra de traditionelle runde modeller som ofte ses i parcelhushaver, til rektangulære og firkantede modeller, som ofte ses i forskellige sportsforeninger.

Salta trampolin Above Ground

Salta Above Ground er en model, der er designet til at stå ovenpå jorden. Above Ground trampoliner er særlig praktiske, fordi de nemt kan flyttes rundt i haven, hvis du har brug for det. En Above Ground trampolin kræver et godt sikkerhedsnet rundt om, som kan være med til at forhindre børn og voksne i at falde ud over kanten og komme til skade.

Salta trampolin Inground

Leder du efter en Salta trampolin til nedgravning, så skal du vælge en Salta trampolin Inground.

En nedgravet trampolin giver let adgang, og mange føler også at trampolinen er mere sikker, da der ikke er langt ned i forhold til faldulykker.

En Inground trampolin stikker typisk 10-25 cm op over jordens overflade, og rent praktisk betyder det at du ikke behøver at grave et dybt hul, som du skal gøre hvis du eksempelvis vælger en Flatground trampolin.

Salta trampolin Flatground

Salta Flatground trampolinen er designet så den flugter med græsplænen, og hører derfor til de mere diskrete trampoliner, som i stigende grad bliver mere og mere populære hos private.

De mere diskrete Flatground modeller fra Salta, er de seneste år blevet en populær trampolin, fordi mange ikke længere ønsker at vise trampolinen frem på samme måde som tidligere.

Former på Salta trampoliner

Rund, oval, firkantet eller rektangulær? Selve formen på din trampolin, har stor betydning for både spring oplevelse og hvordan trampolinen skal anvendes.

Firkantet Salta trampolin

En firkantet trampolin eller en rektangulær trampolin, har en stor spring overflade. Hvilket betyder at der er en god springstyrke, som betyder at du kan komme højere op i luften, samt blive i luften i længere tid. En firkantet trampolin giver et ikke-kontrolleret hop, fordi fjedrene reagerer på forskellige tidspunkter.

Rund Salta trampolin

Den runde trampolin hører til den nok mest populære trampolin. På en rund trampolin er fjedrene designet til at reagerer på samme tid, når der hoppes på den. En rund trampolin, giver modsat en firkantet eller rektangulær trampolin, et kontrolleret hop.

Oval Salta trampolin

Den ovale trampolin er den perfekte kombination af en rektangulær og en rund trampolin. Den har en lang og bred hoppe overflade, som betyder at man lander blødt og sikkert på midt på trampolinen.

BERG eller Salta trampolin

Uanset hvilken af de to brands på tilbud du vælger, kan du være sikker på at få en trampolin af høj kvalitet. Og uanset mærke vil trampolinen uden tvivl, være med til at skabe glæde både for børn og voksne.

‘Sikkerhed skal altid gå forrest, og selvom børn elsker at hoppe på trampolinen på samme tid, så bør dette altid undgås. Chancen for at de hopper ind i hinanden er stor, men også farligt, da de kan støde hovederne sammen. Sørg derfor altid for at dine børn hopper enkeltvis, for at undgå alvorlige ulykker.

Læs også: BERG trampolin tilbud

Se alle tilbud